Bayram KEFELİ - Okul Müdürü

ÖZGEÇMİŞ (*)

1974 Yılında Samsun´un Ondokuzmayıs İlçesi Karagöl köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Köyünde okudu. Ortaokul ve liseyi Samsun İmam-Hatip Lisesinde, Üniversiteyi  Marmara Ün. İlahiyat Fakültesinde tamamladı.

Yüksek lisansını Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı.

1999 Yılında Fatih Atatürk İlköğretim Okuluna öğretmen olarak atandı, daha sonra aynı kurumda Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 2010 Yılında Fatih Kız lisesine,

2012 yılında Fethiye imam-Hatip Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.

15 Aralık 2014 Tarihinde Fatih Atatürk İmam-Hatip Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı. Yaklaşık üç yıl bu görevde bulundu.

23 Ocak 2018 Tarihinde Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne atandı. İki buçuk yıl bu görevde bulundu

17  Ağustos 2020 Tarihinde İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne atandı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.