Veli Toplantısı

Okulumuz Veli Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından okul müdürünüz Cavit Erdem selamlama konuşması yaptı. Okul rehber hocamız Kerem Ünlü okulumuzun tanıtımını yaptı ve ders çalışma sistemi üzerine tavsiyelerde bulundu. Okul Aile Birliği başkanı Oğuz Türk, ÖNDER genel başkanı, aynı zamanda velilerimizden Kamber Çal ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür selamlama konuşması yaptı. Okul Aile Birliği başkan yardımcılarından Dr Hüseyin Sevim okulumuzda uygulanan ve uygulanacak projeleri anlattı ve bu projelere velilerimizin destek vermelerini istedi. Velilerimiz sınıflarda ders öğretmenleri ile öğrencilerin durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

30-05-202030-05-202030-05-2020

Yayın: 02.02.2020 - Güncelleme: 30.05.2020 17:32 - Görüntülenme: 297