İSTANBUL / FATİH - İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzun düzenlediği Şehitler Kervanı ve 15 Temmuz şehitlerini anma programına katılan Fatih Belediye Başkanımız Mustafa Demire, Fatıh İlçe MEM Müdürümüz Mucip Kınaya, ilce Müftümüz İrfan Üstündağa ve diğer misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2016/2017 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemi karne törenimizi yaptık.Dereceye giren öğrencilerimizi de ödüllendirdik.Herkese iyi tatiller dileriz.

Ara

İstanbul Anadolu İmam-Hatip Lisemizin düzenlediği geleneksel Kitap okuma yarışması "5.Yaşadıkça Okumak" ödül törenine Fatıh İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mucip Kına, Fatih İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ, Fatih İmam Hatip Platformu Başkanı ve 1989 Mezunumuz Yahya Atıcı, Gazeteci Yazar Mehmet Emin Gerger onur konuğu olarak katıldılar tesekkür ederiz.Programımız Mehmet Emin Gerger´in Mehmet Akif Ersoy konferansıyla devam etti.

Ara

Vefatının 80.yıl dönümünde Mehmet Akif Ersoy´u öğrencilerimizle kabri başında andık.

Ara

Beşiktaştastaki terör saldırısı sonucu Şehit olan polis ve sivil vatandaşlarimiz için her bir şehide bir hatim kampanyasi sonucu okunan hatimlerin duasını Dolmabahçe Bezmi Alem Camiinde kılınan sabah namazı sonrası şehittepede yaptik.Allahın rahmeti şehitlerimize, laneti de terörist ve işbirlikçilerinin üzerine olsun

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Dost Kitaplar, Dost Öğrenciler projesi kapsamında 27 grupta 196 öğrencinin katılımıyla kitap okumaya büyük bir ilgi oluştu.Bu projeyi hayata geçiren Müdür yardımcısı Yusuf Yılmaz´a hocalarımız Gülsüm Eralp ´e, Hasan Uyar´a ve Zafer Kisaboy´a teşekkür ederiz.

Ara

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Faruk Beşer  ile Uzman Psikolog Dr. Ö. Faruk Öndal okulumuz öğrencilerine  mümün gençin  vasıfları ile sınavda stresle başaçıkma konusunda seminer verdiler.

İBB Zabıta Müdürümüz ve ekibi öğretmenler günümüzü kutlamak üzere okulumuza ziyarette bulundular, akşamda mezunlar derneğimiz öğretmenlerimiz onuruna yemek verdiler.Zabita Müdürümüz Yılmaz Lazogluna ve Mezunlar derneği başkanı Habıb Bozkurt ve ekibine, programa katılan ilçe muftumuze ve tüm katilimcilara teşekkür ederim

Mesai arkadaslarimin öğretmenler gününü kutladim.Aralarinda Liseden Kimya öğretmenim Burhanettin Korucu hocam da vardi.Hocamin şahsında emeği geçen tüm öğretmenlerimin günlerini kutluyorum.

Okulumuzun havadan çekilen fotoğrafları; inşaat süratle ilerliyor

Okulumuzun kurucu müdürü ve İmam Hatip Projesinin mimari Merhum Celaleddin Ökten Hoca, vefatının 55.seneyi devriyesinde ÖNDER,İSTİMDER ve okulumuz öğrencilerinin katılımıyla kabri başında anıldı.Allah rahmet eylesin..

Eğitici gezilerimiz devam ediyor.100 Öğrencimiz TUYAP kitap fuarına, 70 Öğrencimiz Akvaryum´a gitti.Arac tahsisi için İ.Buyuksehir Belediyemize ve Fatıh Belediyemize teşekkür ediyorum.

29 Ekim Cumhuriyet  bayramının 93. Yılı okulumuz edebiyat öğretmeni  Gülsüm ERALP ile tarih öğretmeni Mustafa BENGİ’ ini rehberliğinde  öğrencilerimizin hazırladığı  şiir, oratoryo  günün anlam ve önemini belirten konuşma  ve diğer etkinliklerle kutlandı.

15 Temmuz Şehitlerini anma ve 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Açılış töreni öğretmen öğrenci ve velilerimizin katılımıyla yapıldı. İstiklal marşının okunmasının ardından şehitlerin ruhuna ithafen Fatiha okunmasının ardından Okul Müdürü Cavit ERDEM bir konuşma yaptı.

Ağu

İstanbul İmam Hatip Lısesı 12Ağustos 2016  veli toplantısıyla Üniversite hazırlık programının startini verdi.Hazirlik programımız hızlı okuma kursuyla Pazartesi başlayacaktır.Ögretmen ve ogrencilerimize başarılar dilerim.

Okulumuz ile ilgili bilgilere ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız