Okul ve Pansiyon Görsellerimiz

Okulumuz Coşkulu Bir Törenle Açıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahramanın Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz´ın, Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak´ın, Millet Vekillerinden Sayin Ravza Kavakçı ve Ahmet Hamdi Çamlı´nın,Valimiz Vasip Şahinin, Kaymakamimiz Ahmet Ümit´in,İBB Eski Başkanımız Kadir Topbaş´ın,MEB Mustasarimiz Sayın Yusuf Tekin´in, Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sayın Alparslan Durmuş´un,Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Nazif Yılmaz´ın,Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Faruk Yelkenci ´nin, okulumuzun emekli ögretmeni Gülhan Kavakçı ve eşi Prof.Dr.Yusuf Ziya Kavakci´nin çok sayıda mezun ve mensubumuzun, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla yenilenen binamız 29 09/2017 tarihide Balat mah. Teyyareci Selahattin Sok. No:1 Fatih adresinde açıldı.