Ekm

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi öğrencilerimiz den Ahmet Selim Ustaosmanoğlu, Mehmetcan Doğan, Osman Çiftçi, Hafızlık ve Akademiyi Teşvik Projesinde verilen puanları toplayarak ödüllerini almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Filistinli kardeşlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

Ekm

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gülsüm ERALP refakatında 10 A Hafız sınıfı öğrencileriyle Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Osmanlı Arşivi Külliyesine gezi düzenlendi. Münazara kulübünün faaliyeti olarak  arşiv müzesi ziyaret edildi.

Ekm

Felsefe öğretmenimiz Sevgi Tufan GİDER refakatinde 11. sınıf öğrencilerimiz İslam bilim ve teknoloji tarihi müzesini gezdi. Sevgi Hocamıza bu anlamlı gezi için teşekkür ederiz.

Ekm

BURSA GEZİSİ 14/10/2023 Cumartesi günü Okulumuzun Mezunlar Derneği olan İSTİMDER ile organize ettiğimiz 50 öğrecimiz ile Bursayı ziyaret ettik Sabah namazının Bursa Ulu camiinde kılınmasıyla başlayan programımız İkindi namazına kadar tarihi,kültürel, ve manevi ziyaretlerimiz ile ikindi namazını Emir Sultan Camiinde kılınan ikindi namazı ile sonlandırdık. Öğrencilerimize hem Tarih şuuru kazandıran hem de gezi gözlem imkanı sunan ve İstanbul İmam hatipli olmanın haklı gururunu yaşatan, Okulumuz Mezunlar Derneği Başkanımız Av. Habip Bozkurt'a, genel sekreterimiz Şakir Çetinkol'a Dernek yönetimimize, mezunlarımıza ve Bursa'da mihmandarlık yapan başta Neşet Kaya olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Araştırmacı-Yazar Münazara Hitabet Derneği Başkanı Yavuz YİĞİT Öğrencilerimizle buluştu.

Ekm

Okul müdürümüz Bayram Kefeli, müdür yardımcımız Dr. Arif Taşkın, Evliya Çelebi projesi kapsamında bulundukları Kayseride: - Mustafa Germirli hafız iho -Şehit Cennet Yiğit iho -Medine hafız iho -Sultan Abdülhamid Han iho'yu ziyaret ederek okul idaresi ve öğretmenleri ile görüştüler, 8. sınıf öğrencilerine okul tanıtımı yaptılar.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı ve Deniz Feneri Derneği arasında imzalanan protokol kapsamında yapılan "İyilik Okulu" Projesinin ilk dersi, Milli Eğitim bakan yardımcımız sayın Dr. Nazif Yılmaz İstanbul İl Milli Eğitim müdürümüz sayın Doçent Doktor Mücahit Yentür, İstanbul Vali yardımcımız Sayın Mustafa Kaya, Fatih kaymakamımız Sayın Cafer Sarılı, ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Mucip Kına, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı, genel müdürü ve birçok davetlinin katılımı ile okulumuzda gerçekleşti.

Ekm

Okulumuz Bünyesinde Fatih Müftülüğüne bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kur'an Kursunda Hafızlığını tamamlayan 7. Sınıf öğrencimiz Numan BAŞAK'ı Hafızlık hocası Abdullah YILDIZ'ı, ailesini ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Bünyesinde Fatih Müftülüğüne bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kur'an Kursunda Hafızlığını tamamlayan 7. Sınıf öğrencimiz Kerem Salih Yücel'i Hafızlık hocası Abdullah YILDIZ'ı, ailesini ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

27 Eylül- 1 ekim tarihleri arasında gerçekleşen Teknofest izmir de. Deneyap makeathon yarışmasında “Enerji verimliliği için teknolojik çözümler” konu başlığı altında geliştirdikleri yağmur suyundan dolayı oluşan potansiyel enerjiyi elektirik enerjisine dönüştürerek oluşturdukları proje ile Öğrencimiz Teknofest izmir Deneyap Makeathon yarışmasında Türkiye 3.sü olmuştur

Ekm

İNNÂ LİLLAHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN OKULUMUZUN 78 MEZUNLARINDAN SAİM ORAL HOCAMIZ VEFAT ETMİŞTİR ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET KOMŞUSU EFENDİMİZ SAV. OLSUN. AİLESİNE SEVENLERİNE CAMİAMIZA SABRI CEMİL LUTFEYLESİN. AZİZ RUHUNA HEDİYE NİYETİYLE ELFATİHA.

Ekm

Okul Münazara Kulübümüz, Üniversiteli abileriyle Parlamenter Sistem Münazarayı tanıtmak ve Bu yıl münazara kulübünde yer alacak öğrencilerimize örnek teşkil edecek bir gösteri maçı düzenledi.

Ekm

Tekno RTE Kulübünde bu yıl görev alacak öğrencilerimize, FENNAVER AKADEMİ yetkilileri ile birlikte teknoloji, girişimcilik ve proje geliştirme semineri düzenledik.

Ekm

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamın da Okulumuz bünyesinde bulunan İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuran Kursu öğreticileriyle 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı sene başı toplantısı yaptık. Toplantıda bir önceki yılın değerlendirilmesi ve bu senenin planlaması yapıldı.