Kardeş okulumuz 27Nisan 2017 ve 01.Mayıs 2017 tarihleri arası yapılan ziyaretimizi  okul web sayfasında yer verdiler.

Öğrencilerin ilgi, yetenek ve değerleri doğrultusunda başarılı olabilecekleri alanlarda eğitim almalarını, eğitim sürecinde elde ettikleri kazanımlar yolu ile hayata hazırlanmalarını ve kendilerini mutlu kılarak toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak İlçe Koordinasyon kararıyla ekte bilgileri yer alan kurum / okullarda Ortak Sınavlar ve ÖSYS tercih danışmanlığı komisyonları kurulmuştur İlçemizin Komisyon bilgileri için tıklayınız.

12. Sınıflar 2. Dönem  2. Ortak sınavı Tarihleri

2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Programı

Sevgili Üniversite Adayları; Sınav için şu ana kadar elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınız. Şu ana kadar neler yaptınız, nasıl hazırlandınız ve şu anda sahip olduğunuz bilgiler sizin için yeterli mi? Yoksa hala eksikleriniz mi olduğunu düşünüyorsunuz? Eğer istediğiniz yerde olmadığınızı düşünüyorsanız kalan süre zarfında sınava yönelik stratejilerle en iyi sonucu almaya çalışmalısınız… devamı için aşağıdaki linke tıklayınız

2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Ortak Ek Sınav Programı

Hava muhalefeti sebebiyle  Ek Sınav Programı aşağıdaki gibi değiştirilmiştir.