Şbt

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ AYLIK GELİR-GİDER TABLOSU

Okul Aile Birliği'nin  2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu

14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat: 10:00'da okulumuzda aşağıdaki gündem maddeleri ile toplanacaktır.

Tüm velilerimize duyurulur.

GÜNDEM  :

1-   Toplantı katılım evrakının imzalanması ve açılış.

2-   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3-   Okul Müdürünün açış konuşması.

4-   Divan Kurulu seçimi.

5-  Yönetim ve Denetim Kurulları Faaliyet raporunun okunması.

6-   Raporlar üzerinde görüşme ve açıklamalar.

7-   Yönetim Kurulunun ibrası.

8-   Denetim Kurulunun ibrası.

9- Yönetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (5 asıl, 5 yedek üye)

10- Denetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (1 asıl, 1 yedek üye)

11- Dilek ve temenniler.

12- Kapanış.

Nis

İlim ve İrfan Seminerlerimiz kapsamında kamuoyunun yakından tanıdığı Op. Dr. Salih Selman öğrencilerimizle buluşacak.

Nis

Anadolu Mektebi Projesi kapsamında gerçekleştireceğimiz Mustafa KUTLU Panlei 03 Nisan 2023 Pazartesi Saat 1:00'de Okulumuz Konferans Salonunda

Mrt

Berat Kandili Gecesi Öğrenci Öğretmen ve Velilerimizle Fatih Camiinde Buluşuyoruz

Kas

Mahmut Celaleddin Ökten hocamızı vefatının 61. yıl dönümünde kabri başında dualarla anacağımız etkinliğimize tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.

Ock

ÖSYM'nin açıkladığı "2020 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi'ne göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 20-21 Haziran 2020'de yapılacak. YKS için başvurular 6 Şubat'ta başlıyor. YKS başvurularının biteceği tarih ise 3 Mart. YKS 2020 sonuçları 23 Temmuz'da açıklanacak.

Geç başvuru günü ise 18 Mart 2020'den 19 Mart 2020 saat 23:59'a kadar.

Şbt

Okulumuzun 1976 Mezunları okulumuzda buluştu.Aralarında çok sayıda tanınmış kişide vardı.Bakanımız Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Erzurum İBB Başkanı Mehmet Sekmen, Ordu Müftüsü Mürsel ÖZTÜRK de katılımcılar arasındaydı.

Ağu

Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin 2020/1 sayılı  Genelge kapsamında devamsızlık hariç başarısız olduğu yüz yüze eğitim ders/derslerinden  önceki yıllarda uygulanan ek sınavın yerine yapılacak olan birinci dönem sonu sınavları; eğitim öğretim yılının ikinci dönem yüz yüze eğitim derslerinin başladığı ilk haftada, ikinci dönem sonu sınavları ise yüz yüze eğitim derslerinin bittiği tarihi takip eden 2 hafta içinde yapılır. Sınav sonuçları; sınavların bitiminden itibaren 10 iş günü içinde Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine     " EK SINAV " olarak aktarılır. Bu sınavlarla ilgili iş ve işlemler örgün ortaöğretim kurumlarının sorumluluk sınavlarıyla ilgili mevzuata uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan sınavlara öğrencilik durumu aktif, donuk, silik olanlardan yüz yüze eğitim okul/kurumlarına dilekçe ile müracaat edenler alınır.

Dilekçe örneği için tıklayınız...

2020/1 SAYILI GENELGE İÇİN TIKLAYINIZ.

Ara

Fatih Sultan Mehmet Vakıf üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladık.Bizi gönülden karşılayan rektörümüze ve Üniversitemizin yetkililerine teşekkür ederiz

Ara

İL M.E.B.  ve DENİZ FENERİ DERNEĞİ arasında yapılan protokol gereği olarak   "AFRİKA'DA KATARAKT AMELİYATI" ve "ARAKAN'LI MÜLTECİLERE KONUT PROJESİ" kapsamında, okulumuzda başlatılan yardım kampanyasında Aralık ayında 3.500TL toplanmış olup çalışmalar gelecek aylarda da devam edecektir. Yardım kampanyasında sınıflar bazında gönüllü olarak görev alan öğrenciler sınıflarına göre aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

Tem

Kardeş okulumuz 27Nisan 2017 ve 01.Mayıs 2017 tarihleri arası yapılan ziyaretimizi  okul web sayfasında yer verdiler.