Nis

Rehberlik servisiyle işbirliği yapılarak bahar aylarında oluşacak rehavetlere yönelik 12.Sınıf öğrencilerimize motivasyon ve sınav kaygısı konulu seminer, okul müdürümüzün de katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Lgs çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz, Nisan ve Mayıs aylarında yapacağımız soru çözüm etütlerine ait programı paylaştığımız veli toplantımızı gerçekleştirdik. Sınava sayılı günler kala öğrenci durumlarını değerlendirip kalan zamanı verimli hale getirmek adına yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Sınavın yaklaşmasıyla beraber öğrencilerimizde oluşan ya da oluşabilecek kaygılara karşılık olarak da velilerimize “Sınav Dönemi Ebeveynliği” hakkında sunum gerçekleştirdik.

Nis

Rehberlik Öğretmenimiz Muhammed Mustafa Şeker tarafından Lg2ye hazırlanana 8. Sınıf öğrencilerimize   'Dikkat ve Odaklanma' temalı seminer verilmiştir.

Nis

Okulumuzda uygulanan "Temiz Sınıf" projesi kapsamında mart ayının en temiz sınıfı olarak seçilen 10-A Şubesi öğrencilerimizi, ödül olarak Beşiktaş-Ankaragücü Süper Lig müsabakasına götürdük. Maçı kendilerine tahsis edilen locada izleyen öğrencilerimiz, mücadeleyi büyük bir heyecanla takip etti.

Nis

ÖNDER'in düzenleyeceği 40 Hadis Okuma Yarışması'nda okulumuzu temsil edecek öğrencimizi tespit etmek amacıyla yapılan okul içi eleme yarışması idarecilerimiz ve meslek dersi öğretmenlerimizin jüri üyeliğinde yapıldı. Okul içi eleme yarışmasını kazanan Muhammed Fatih AKKUŞ isimli öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Yurtdışı dil eğitimi programımız kapsamında Arapça Hazırlık sınıfı öğrencilerimizi Ürdün’ün Başkenti Amman’a gitmek üzere Arapça öğretmenimiz Ahmet BALHAVAN riyasetinde 19 Nisan 2024 Cuma günü dualarla uğurladık. AKDEM İstanbul işbirliğiyle yapılan 5 hafta sürecek olan programımızda pratiğe yönelik dil eğitiminin yanı sıra öğrencilerimiz Ürdün`de tarihi ve kültürel geziler de yapacaklar. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün hazırladığı ilk yardım eğitimi semineri, okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizle uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Nis

İLÇE ŞAMPİYONUYUZ! Başakşehir Gençlik Oyunları atletizm branşında farklı kategorilerde öğrencilerimiz Ahmet Hamza KESDİ, Muhammed Safa TURAN ve Ali Said KIVANÇ Fatih ilçe şampiyonu oldular.

Nis

LGS hazırlık çalışmaları kapsamında okul müdürümüz, müdür yardımcımız, LGS koordinatörümüz, ve öğretmenlerimizin katılımıyla öğrencilerimizin deneme sonuçları değerlendirildi ve süreçte alınması gereken tedbirler görüşüldü. 7. Sınıf öğrencilerinin yaz DYK planlamaları görüşüldü.

Nis

İSTANBUL ŞAMPİYONUYUZ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu spor tırmanışı branşında okulumuz, "Gençler B" kategorisinde takım olarak İstanbul Şampiyonu oldu. Spor tırmanışında bir günde 2 kupa 9 madalya , 2 günde toplamda 3 kupa 13 madalya kazandık. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Ara tatil sonrası son sınıf öğrencilerimizi, üniversite sınavına hazırlık kapsamında motivasyonlarını artırmak için okul müdürümüz, müdür yardımcımız, YKS koordinatörümüz, rehberlik servisimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda, "sınav psikolojisi ve sınava kadar yapılması gerekenler" konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Nis

Okulumuz Kulüpler Birliği tanıtım toplantımızı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Doç. Dr. Murat Mücahit YENTÜR, İlim Yayma Vakfı Genel Başkanı Sn. Bilal ERDOĞAN, İstanbul İl Müftümüz Sn. Prof. Dr. Safi ARPAGUŞ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Muhammet Fatih ÇEPNİ ve birçok ilçemizin Milli Eğitim Müdürleri, İlim Yayma Mütevelli Heyeti, sivil toplum kuruluşları başkanları, okul aile birliği, okulumuz mezunlar derneği, okulumuz vakfı, okul idareci öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Nis

Araştırmacı-yazar Vehbi VAKKASOĞLU öğrencilerimizle buluştu. Çok değerli tecrübelerini aktaran hocamız söyleşinin ardından öğrencilerimizin sorularını yanıtladı, kitabını imzaladı. Katılımlarından dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Hassan Ebu ELSHARR'ı, hafızlık hocası Yılmaz YEKELER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Nis

Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. Cihat DEMİRLİ ve Talim Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Doç. Dr. Hüseyin KORKUT'u okulumuzda ağırladık.