Hasan SEVGİ - Meslek Dersleri Öğretmeni

1974 yılında Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinde doğdu. İlkokulu İstanbul´un Fatih ilçesinde bulunan ve şuan imam hatip ortaokulu olan Fethiye ilkokulunda okudu. Orta ve Liseyi Türkiye´nin ilk imam hatip okulu olan İstanbul İmam Hatip Lisesinde okudu. Üniversiteyi Marmara İlahiyat Fakültesinde tedris etti. Üniversiteden sonra biraz muhasebecilik biraz da grafikerlik yapan öğretmenimiz, 2007-2011 yılları arasında Sivas Gürün ve Zonguldak Ereğli´de imam hatiplik görevinde bulundu. 2011-2013 yılları arasında Kurtalan Anadolu imam Hatip Lisesinde, 2013-2017 yılları arasında İstanbul Sultangazi ilçesi Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik bu görevinde bulunduğu sırada 2015-2016 yılları arasında görevlendirme olarak Sabri Ülker İmam Hatip Ortaokulu´nda müdür yardımcılığı görevini îfa etti. 2017-2020 yılları arasında Çanakkale Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde, 2020-2021 yılında İstanbul Eyüp Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde öğretmenlik görevinde bulundu. 2021 Ağustos ayında okulumuzda göreve başlayan evli ve 3 çocuk babası olan öğretmenimiz hâlen bu görevini îfa etmektedir.