Muhammed KUL - Meslek Dersleri Öğretmeni

1974 yılında Ordu ili Ulubey ilçesi Yenisayaca köyünde 5 çocuklu bir ailenin 2.çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokulu farklı köy okullarında okudu. Orta ve lise eğitimini Ordu´da Ulubey İmam Hatip Lisesinde, üniversite eğitimini ise Mısır´da El-ezher Üniversitesi Usulud-din (İlahiyat) Fakültesinde tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde lisans tamamlama eğitimi aldı. Askerlik görevini 1998 yılında Ankara´da Askerî Arşiv Müdürlüğünde Osmanlıca Mütercimi olarak yaptı. 1999 yılında okulumuzun yurdu olarak da anılan İlim Yayma Cemiyeti Özel Fethiye Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu´nda çalışmaya başladı. Burada belleticilik, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulundu. 2012 yılında Diyarbakır ili merkez Kayapınar ilçesi 500 Evler Lisesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandı. 2013 yılında 500 Evler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çalıştı. 2013 - 2014 Eğitim Öğretim döneminde İstanbul Fatih Sultanselim Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde çalışmaya başladı. 2018 yılından itibaren de İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapmaya devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.