68. Dönem Mezunlarımızı Uğurladık Bu yılki mezunlarımız olan 68. Dönem mezunlarımızı görkemli bir mezuniyet programıyla uğurladık. Programımız, Kur'ân-ı kerîm tilâvetiyle başladı. Okul müdürümüz ve STK yöneticilerinin kısa bir selâmlama konuşmaları oldu. Okul birincisi olan öğrencimiz Bayram Akif KURTEL, 68. dönem mezunları adına konuşmasını yaptı ve okul kütüğüne plaket çaktı. Ardından 68. dönem mezunlarımız adına öğrencimiz Erdem ARICI, bayrağı 11. sınıf öğrencilerimizdenBerat Ulvi CANDAN'a teslim etti. Mûsikî ve tiyatro gösterileri ardından öğrencilerimiz tek tek sahneye davet edilip plaketlerini alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Muhammed Furkan AKYILDIRIM'ı hafızlık hocası Mehmet EKER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

May

ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ 01 HAZİRAN 2024 SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Açılan link üzerinden sonucunuzu görmek için öğrencinizin TC Kimlik numarasını girmelisiniz.

Sayfa açıldığında ÖĞRENCİNİZİN DURUMUNU GÖSTEREN KARNE sayfa sonunda KARNE YAZDIR butonuna tıkladığınızda açılacaktır.

May

Öncü Spor İmam hatip Oyunları futsal branşı yıldızlar kategorisinde okulumuz İstanbul 2.'si oldu.

May

Okul tarihimizde olduğu gibi, güreşte yine BİRİNCİYİZ!

May

TÜBİTAK 4006 Fuarımızı Gerçekleştirdik. Açılışında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, FEBVA Vakıf Müdürü, İSTİMDER Genel Sekreteri, Eğitim BirSen 2 No’lu Şube Başkanı ve birçok okul müdürünün de bulunduğu TÜBİTAK 4006 Fuarı iki gün boyunca devam etti. Çeşitli okullardan öğrenci ve öğretmenlerin de ziyaretçi olarak katılmış olduğu fuarımızda, öğrenci ve danışman öğretmenlerimiz farklı kategorilerde toplam 15 projeyi sergiledi. TÜBİTAK 4006 proje koordinatörümüz Zeliha TÜRKSEVER'e,danışman öğretmenlerimize ve projelerde emeği geçen tüm öğrencilerimize katkıları için teşekkür ederiz.

May

Okul müdürümüz Bayram Kefeli, müdür yardımcımız Dr. Arif Taşkın, Ürdün Yunus Emre Enstitüsü müdürü Sayın Ensar Fırat'ı Ürdün TİKA koordinatörü Sayın Abdurrahman Soylu'yu makamında ziyaret ederek, okulumuz öğrencilerinin Ürdün'deki Arapça eğitimleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

May

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatih Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Suriçi Kupası spor müsabakaları dragon branşında okulumuz ilçe üçüncüsü oldu. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından İstanbul geneli imam hatip liseleri arasında düzenlenen 'Peygamberim Önderim 40 Hadis Yarışması'nda 111 Öğrenci arasından 6. olarak dereceye giren 10. Sınıf öğrencilerimizden Muhammed Fatih AKKUŞ, Fatih Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen törenle ödülünü aldı. Danışmanlığını müdür yardımcımız Eymen KAMER'in yaptığı öğrencimiz, düzenlenen törende gram altın ödülünü teslim aldı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

1969 Yılı Mezunlarımızdan, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Arif AYTEKİN okulumuzu ziyaret etti.

May

Fatih Vedide Baha Pars İHO ve Kağıthane Şeyh Şamil İHO LGS hazırlık grubu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek tanıtım çalışmalarımıza katıldılar. Öğrenci ve öğretmenlerimiz eşliğinde eğitim, spor ve sosyal alanlarımız gezildi.

May

Başakşehir Gençlik Oyunları paten branşında okulumuz öğrencisi Mustafa Emre SONGUR İstanbu il 2.si oldu. Öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz konferans salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Muhammet Fatih ÇEPNİ ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yıldız ÇARDAK'ın katılımıyla okulumuz öğrencileri, Ahmet Rasim A.L., Gelenbevi A.L., Fethiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Amirliği ekiplerince "Siber Güvenlik" konulu seminer verildi.

May

Kayseri - Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu LGS hazırlık grubu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek tanıtım çalışmalarımıza katıldılar. Öğrenci ve öğretmenlerimiz eşliğinde eğitim, spor ve sosyal alanlarımız gezildi. Ayrıca İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanları ziyaret edildi.