Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

May

Okul Pansiyonları İzleme Değerlendirme  ile Memnuniyet Anketi Sonuçları okulumuz tarafından değerlendirilerek eylem planı hazırlandı.

May

Çevre Kulübümüzün önderliğinde "Geleceğe Nefes Fidan Dikme" Kampanyası kapsamında okul bahçemize fidanlarımızı diktik. Kulübümüze öncülük eden öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Fidanlarımızın türü: Zeytin ve Kartopu Tinus... Temiz çevre, temiz bir gelecektir.

May

Peygamberimiz Hz. Muhammed(sav)'i doğumunun sene-i devriyesinde okulumuzda yaptığımız bir programla andık ve anlamaya çalıştık. Dualar, salavatlar, ilahiler ve sohbet ile dolu dolu bir program gerçekleştirdik. O önder, örnek, öncü insanın izinde büyük tarihsel yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz.

May

İstanbul Genclik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği, Dağcılık Spor Tırmanışı İstanbul birinciliği müsabakalarında Genç A Okul Takımımız 2., Genç B Okul takımımız 1. oldu.

May

İSTANBUL RECEP TAYYİP ERDOĞAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TAVSİYE EDİLEN 100 KİTAP LİSTESİ "Kitaptan daha iyi bir arkadaş yoktur, zaman zaman insana dert ortaklığı eder, insanın gönlünü açar, yüreğine su serper. Gönlünün her muradına onunla erişirsin, böylesine güzel bir dost görülmemiştir; "ne incitir; ne incinir." Katip Çelebi

May

Tarih şuuru için Topkapı Sarayı... Okulumuz öğretmenlerinden Rüstem Budak rehberliğinde 5/ A sınıfı Topkapı Sarayı'nı gezdi. Dünya tarihinin en önemli medeniyetlerinden biri olan Osmanlı Medeniyeti'nin kalbinin attığı Topkapı Sarayı'nı ziyaret ettik. Topkapı Sarayı'nda Osmanlı'nın dünya ve Türk tarihine yaptığı katkıların izini sürdük. Osmanlı, medeniyet tarihimizin en parlak yıldızlarından biri olarak parlamaya devam edecektir.

May

Genç Hatipler Hutbe Yarışması 6. Bölge Finali okulumuzun ev sahipliğinde Yavuz Sultan Selim Camii'nde gerçekleştirildi. Okulumuzun ev sahibi olması dolayısıyla direkt olarak il finalisti olduğu yarışmada 15 okul yarıştı. 6. Bölge Finalinde; birinciliği Zeytinburbu Merkezefendi AİHL'den Mustafa Yavuz Kavzan, ikinciliği Eyüpsultan Şehit Furkan Doğan AİHL'den Ahmet Hidayet Cenik ve üçüncülüğü Kocamustafapaşa AİHL'den Yusuf Ali Yedier kazandı. Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri tebrik ediyoruz.

May

4. Kariyer ve Mesleki Tanıtım Günleri Medipol Üniversitesinde 200 kişilik bir öğrenci grubumuza meslekleri tanıma ve kariyer planlama programı düzenledik. Programda mezunumuz Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Akif Aydın başta olmak üzere, sağlık Bilimlerinden, Mühendislik Bilimlerinden, iktisadi ve idari Bilimlerden hocalar bölümlerini ve ilgili meslekleri tanıttılar. Büyük bir ilgiyle takip edilen programda; öğrencilerimiz, edep ve vakalarını koruyarak ve alanla alakalı kaliteli sorularla büyük beğeni topladılar.

Ock

Ünlü Sinama Yönetmeni İsmail Güneş, öğrencilerimizle sinama üzerine bir söyleşi yaptı

Ock

12.SINIF öğrencimiz Bilal ŞANSAL, Boks Sporunda İstanbul İkincisi oldu.Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından  organize edilen Liseler arası boks turnuvasında öğrencimiz İstanbul ikincisi oldu.

May

Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara Hocamız 30.04.2019 tarihinde sosyal bilimler öğrencilerimize yönelik Şehir Üniversitesi ve İslami İlimler Fakültesinin tanıtımını yaptı.

Biyoloji ve Kimya labaratuvarlarımızdan deney örnekleri

Hayatı boyunca imam hatip okullarının açılması ve yaygınlaşması için mücadele eden, bu sebeple İmam hatip neslinin öncü ismi olarak anılan Celaleddin ÖKTEN´in hayatı ve kişiliği okul öğrencilerimize birdaha tanıtıldı.