Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

Ock

Ünlü Sinama Yönetmeni İsmail Güneş, öğrencilerimizle sinama üzerine bir söyleşi yaptı

Ock

12.SINIF öğrencimiz Bilal ŞANSAL, Boks Sporunda İstanbul İkincisi oldu.Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından  organize edilen Liseler arası boks turnuvasında öğrencimiz İstanbul ikincisi oldu.

May

Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara Hocamız 30.04.2019 tarihinde sosyal bilimler öğrencilerimize yönelik Şehir Üniversitesi ve İslami İlimler Fakültesinin tanıtımını yaptı.

Mrt

Biyoloji ve Kimya labaratuvarlarımızdan deney örnekleri

Mrt

Hayatı boyunca imam hatip okullarının açılması ve yaygınlaşması için mücadele eden, bu sebeple İmam hatip neslinin öncü ismi olarak anılan Celaleddin ÖKTEN´in hayatı ve kişiliği okul öğrencilerimize birdaha tanıtıldı.