YÜZ YÜZE EĞİTİM DERSLERİNDE EK SINAV HAKKI

Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin 2020/1 sayılı  Genelge kapsamında devamsızlık hariç başarısız olduğu yüz yüze eğitim ders/derslerinden  önceki yıllarda uygulanan ek sınavın yerine yapılacak olan birinci dönem sonu sınavları; eğitim öğretim yılının ikinci dönem yüz yüze eğitim derslerinin başladığı ilk haftada, ikinci dönem sonu sınavları ise yüz yüze eğitim derslerinin bittiği tarihi takip eden 2 hafta içinde yapılır. Sınav sonuçları; sınavların bitiminden itibaren 10 iş günü içinde Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine     " EK SINAV " olarak aktarılır. Bu sınavlarla ilgili iş ve işlemler örgün ortaöğretim kurumlarının sorumluluk sınavlarıyla ilgili mevzuata uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan sınavlara öğrencilik durumu aktif, donuk, silik olanlardan yüz yüze eğitim okul/kurumlarına dilekçe ile müracaat edenler alınır.

Dilekçe örneği için tıklayınız...

2020/1 SAYILI GENELGE İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 31.08.2019 - Güncelleme: 27.01.2020 17:53 - Görüntülenme: 556