Bir okul için asıl başarı öğrencisinin ahlaki, akademik, kültürel, sosyal, sportif vb. konularda katettiği gelişimdir. Öğretmenlerimiz ve idaremizle öğrencilerimizin ahlaki olarak iyi yetiştirilmesinde çok ciddi gayretler sarfetmekteyiz. Okulda kurulan Değerler Kulüpleri ve Şahsiyet Akademileri ile şuurlu bir gençlik yetiştirmek için çalışıyoruz. Akademik anlamda da okulumuz öğrencisini en çok geliştiren okul konumundadır. Bunun ispatı aşağıdaki  görseldedir. Lütfen çizelgeyi dikkatli inceleyelim. Görülecektir ki öğrenciler okulumuza geldikleri akademik seviyenin çok üstünde bir şekilde mezun olmaktadır. Başarıda İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi farkı açık ara önde Elhamdülillah.

Başarı geleneğimiz devam ediyor. YKS'de dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

LGS Tercihinizi yapmadan önce incelemenizi öneririz.

LGS tercihlerinden önce okulumuza bekliyoruz.

Fiziki Mekanlarımızın Tanıtımı için TIKLAYINIZ

Sportif Aktiviteler için TIKLAYINIZ

Okulda Faaliyet Gösteren Kulüplerimiz için TIKLAYINIZ

Okulumuzda Yapılan Seminer ve Konferanslar için TIKLAYINIZ

Üniversite Hazırlık Çalışmalarımız için TIKLAYINIZ

Hazırlık Sınıflarımızın Tanıtımı için TIKLAYINIZ

Okulda Yapılan Kurslarımızın Tanıtımı içn TIKLAYINIZ

Okulda Uygulanan Projelerimiz için TIKLAYINIZ

Okulda Çıkarılan Yayınlarımız için TIKLAYINIZ

Mezunlarımız için TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel müdürlüğü'nün düzenlediği, Kayseri'de gerçekleştirilen, örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi uygulayan  İmam Hatip Okullarının yöneticileri toplantısına okul müdürümüz Bayram KEFELİ ve Asım'ın Nesli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdullah Kahveci beraber katıldılar.   Projede iyi örnekler ve Projenin uygulanmasında karşılaşılan zorlukların aşılmasında uygulanacak yöntemlerin konuşulduğu, yoğun geçen ilk günün akşamında Kayseri'nin tarihi mekanları ziyaret edildi.   Ev sahibi Mustafa Gerrmirli İHO  müdürü Rüştü Yapıcı'ya teşekkür ederiz.

Kardeş ülke Senegal'in çeşitli bölge yöneticileri okulumuzu ziyaret ederek eğitimimiz hakkında bilgi aldı. Kendi bölgelerinde de benzer eğitim kurumları oluşturmayı hedefleyen misafirlerimiz en güzel şekilde ağırlandı.

Ensar Vakfı 43. Olağan Genel Kurulu Okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşti. ülkemize milletimize hayırlı olsun.   Seçimli Genel Kurulda Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Şener Ağaç yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.   Milli Eğitim bakan yardımcımız sayın Dr. Nazif Yılmaz, Esenler Belediye Başkanı sayın Tevfik Göksu, AK parti il başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK parti Fatih İlçe Başkanı sayın Orhan Narin, ve Okulumuz mezunu birçok hocamız okulumuzu ziyaret ettiler.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılını görkemli bir törenle, akademik çalışmalar ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirerek  sonlandırdık

Mezuniyet Törenimizi, Vakıf ve Dernek yöneticilerimiz, veli ve öğretmenlerimizi katılımıyla gerçekleştirdik. Mezun olan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz.

Hafızlığını tamamlayan öğrencimiz Ömer Yahya ŞİŞMAN'ı, ailesini ve emeği geçen tüm hocalarımızı tebrik ederiz

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında 12 Haziran 2022 Tarihinde yapılan 2. Sınavın sonucuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sonuçlar İçin TIKLAYIN

Not: Sonuç karnesine öğrenci T.C. Kimlik Numarası ile ulaşabilirsiniz.

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Kuran Kursunda hafızlığını tamamlayan Ömer Faruk ŞİRİKÇİ'yi, hafızlık hocası Mehmet EKER'i, Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadoğlu İmam Hatip Lisesi Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayan Muhammed Yavuz COŞKUN'u, hafızlık hocası Mehmet EKER'i ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.