Tem

Okul müdürümüz Bayram Kefeli ve Arapça koordinatörümüz Muhammed Kul, Konya Necmettin Erbakan üniversitesi Arapça bölüm Başkanı Doç.Dr. Ahmet Yıldız'ı, Timav Vakıf Müdürü Orhan İLHAN'ı, Mahmut Sami Ramazanoğlu Aihl Müdürü Ahmet EROL'u, Mustafa Büyükkaplan Hafız AİHL Müdür Başyardımcısı Murat MUTLUER Pansiyondan Sorumlu Md. Yardımcısı Adem AKKAYA'yı ziyaret ettiler

Tem

“15 Temmuz Millî Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Edirnekapı Şehitliği’nde düzenlenen valilik programına katıldık. Okulumuz 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı programda şehitlerimiz adına Kur’ân-ı Kerîm okunup,dualar edildi. Öğrencilerimiz İstanbul Valisi sn. Davut Gül, İl Millî Eğitim Müdürü sn. Levent Yazıcı ve Fatih İlçe Millî Eğitim Müdürü sn. Mucip Kına ile sohbet etme fırsatı buldu. Bu vesileyle 15 Temmuz’da hain terör örgütü tarafından şehit edilen kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor, ülkemizi her türlü belâdan ve musibetten muhafaza etmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz”.

Okul Müdür Başyardımcımız Ekrem BULUT Kayseri ve Konya'da şehirlerinde

Medine Hafız İHO,

Mustafa Germirli Hafız İHO,

50. Yıl Dedeman İHO,

Abdülhamid Han İHO,

Melikgazi Belsin İHO

Şehit Cennet Yiğit İHO

Seyid Ulugül Yağcı İHO

Ahmet Hazım Uluşahin İHO

ziyaret ederek, okul idareleriyle görüşerek

LGS sınavında başarı gösteren öğrenci ve velilere okul tanıtımı yaptı.

Misafirperverlikleri için okullarımızın müdür idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Bayram Kefeli ve Müdür Yardımcımız Dr. Arif Taşkın

Eyüpsultan Asım'ın Nesli İHO, Beşiktaş- İsmail Tarman İHO, Kağıthanehane-Profilo BarışİHO, Hamidiye İHO, Şeyh Şamil İHO’yu ziyaret ederek, okul idareleriyle görüşerek

LGS sınavında başarı gösteren öğrenci ve velilere okul tanıtımı yaptılar.

Tem

Okulumuz 86 mezunlarından bir grup Prof.Dr. Cüneyt Yenigün'ün organizasyonuyla okulda buluştular.

Okul müdürümüzün de katılarak okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği buluşmada, eski dönem idarecilerimizden ve hocalarımızdan bahsedilerek anılar tazelendi.

Tem

Arapça dil kampı için, Arapça hazırlık sınıfı öğrencilerimizi Konya'ya uğurladık.

Tem

Kayseri İlimizin güzide İmam Hatip Ortaokullarının, LGS sınavına girerek başarılı olan öğrencilerine ve velilerine Zoom Üzerinden okulumuzu tanıtım toplantısı yaptık

Tem

Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal ERDOĞAN; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil KIŞLA, eski Gençlik ve Spor Bakanımız, İzmir Milletvekili M.Muharrem KASAPOĞLU, Fatih Belediye Başkanımız M.Ergün TURAN; Astay Holding Yönetim Kurulu başkanı ve FEBVA Vakıf mütevelli heyeti başkanımız Mesut TOPRAK; İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf TÜLÜN, İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesut TAN, FEBVA Yönetim Kurulu Başkanı M. Kamil BERSE, FEBVA Müdürü Mehmet DOĞAN ve okul müdürümüz Bayram KEFELİ’nin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirilen toplantıda, 2022-2023 Eğitim Döneminde okulumuzda yapılan proje ve çalışmaların değerlendirmesi yapıldı. Okul ihtiyaçlarının da konuşulduğu toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı vizyonu da ele alındı.

Tem

İstanbul valimiz sayın Davut Gül okulumuzu ziyaret ederek okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Bayram Kefeli ve Müdür Yardımcımız Dr. Arif Taşkın

Sakarya - Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip Ortaokulu

Sakarya - Akyazı İmam Hatip Ortaokulu

Sakarya- Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek,

LGS sınavında başarı gösteren öğrenci ve velilere okul tanıtımı yaptılar.

Öğrencilerimizin (hafızlarımız)yarısı %10'luk dilimde

İdareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz

Tem

12. Sınıf mezuniyet törenimizi görkemli bir programla gerçekleştirdik.

İl içi ve İl dışından velilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği programımız, öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle gerçekleştirildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuz LGS tercih döneminde 03-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında aday öğrencilerimizi Tanıtım Günü etkinliğimize bekliyoruz. Tanıtım Faaliyetleri 10,00-18,00 saatleri arasında yapılacaktır. Aday öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tanıtım Bilgilendirmesi için tıklayınız. meb_iys_dosyalar/34/10/160440/dosyalar/2023_07/08220900_IST-RECEP-TAYYIP-ERDOGAN-AIHL-2023-LGS-TANITIM-BROSURU.pdf

Haz

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Kuran Kursunda hafızlığını tamamlayan 6. Sınıf öğrencimiz Muhammed Osman ÇİFÇİ'yi, hafızlık hocası Yusuf OĞUZ'u ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Haz

2023 sene sonu kapanış törenimizi, akademik sosyal ve sportif alanlarda başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirerek gerçekleştirdik