Öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

Bu büyük başarıda emeği olan, YKS hazırlık koordinatörümüz Nilüfer Yıldırım'a, tüm idareci ve öğretmenlerimize,

Bu büyük başarının elde edilmesi için desteklerini her daim gördüğümüz Vakıf mütevelli heyeti Başkanımız Mesut Toprak beyin şahsında Vakfımıza, mezunlar derneği Başkanımız Av.Habip Bozkurt beyin şahsında Mezunlar derneğimize, akademik danışma kurulumuza, Okul aile birliğimize  ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okul müdürümüz Bayram Kefeli, Arapça koordinatörümüz Muhammed Kul, Timav Arapça kamp koordinatörü Doç.Dr. Ahmet Yıldız, Konya'da Arapça kampında bulunan öğrencilerimizi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat YİĞİT'i ziyaret ettiler

Okul müdürümüz Bayram Kefeli ve Arapça koordinatörümüz Muhammed Kul, Konya Necmettin Erbakan üniversitesi Arapça bölüm Başkanı Doç.Dr. Ahmet Yıldız'ı, Timav Vakıf Müdürü Orhan İLHAN'ı, Mahmut Sami Ramazanoğlu Aihl Müdürü Ahmet EROL'u, Mustafa Büyükkaplan Hafız AİHL Müdür Başyardımcısı Murat MUTLUER Pansiyondan Sorumlu Md. Yardımcısı Adem AKKAYA'yı ziyaret ettiler

Okul Müdür Başyardımcımız Ekrem BULUT Kayseri ve Konya'da şehirlerinde

Medine Hafız İHO,

Mustafa Germirli Hafız İHO,

50. Yıl Dedeman İHO,

Abdülhamid Han İHO,

Melikgazi Belsin İHO

Şehit Cennet Yiğit İHO

Seyid Ulugül Yağcı İHO

Ahmet Hazım Uluşahin İHO

ziyaret ederek, okul idareleriyle görüşerek

LGS sınavında başarı gösteren öğrenci ve velilere okul tanıtımı yaptı.

Misafirperverlikleri için okullarımızın müdür idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Bayram Kefeli ve Müdür Yardımcımız Dr. Arif Taşkın

Eyüpsultan Asım'ın Nesli İHO, Beşiktaş- İsmail Tarman İHO, Kağıthanehane-Profilo BarışİHO, Hamidiye İHO, Şeyh Şamil İHO’yu ziyaret ederek, okul idareleriyle görüşerek

LGS sınavında başarı gösteren öğrenci ve velilere okul tanıtımı yaptılar.

Okulumuz 86 mezunlarından bir grup Prof.Dr. Cüneyt Yenigün'ün organizasyonuyla okulda buluştular.

Okul müdürümüzün de katılarak okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği buluşmada, eski dönem idarecilerimizden ve hocalarımızdan bahsedilerek anılar tazelendi.

Arapça dil kampı için, Arapça hazırlık sınıfı öğrencilerimizi Konya'ya uğurladık.

Kayseri İlimizin güzide İmam Hatip Ortaokullarının, LGS sınavına girerek başarılı olan öğrencilerine ve velilerine Zoom Üzerinden okulumuzu tanıtım toplantısı yaptık

Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal ERDOĞAN; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil KIŞLA, eski Gençlik ve Spor Bakanımız, İzmir Milletvekili M.Muharrem KASAPOĞLU, Fatih Belediye Başkanımız M.Ergün TURAN; Astay Holding Yönetim Kurulu başkanı ve FEBVA Vakıf mütevelli heyeti başkanımız Mesut TOPRAK; İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf TÜLÜN, İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesut TAN, FEBVA Yönetim Kurulu Başkanı M. Kamil BERSE, FEBVA Müdürü Mehmet DOĞAN ve okul müdürümüz Bayram KEFELİ’nin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirilen toplantıda, 2022-2023 Eğitim Döneminde okulumuzda yapılan proje ve çalışmaların değerlendirmesi yapıldı. Okul ihtiyaçlarının da konuşulduğu toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı vizyonu da ele alındı.

İstanbul valimiz sayın Davut Gül okulumuzu ziyaret ederek okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin (hafızlarımız)yarısı %10'luk dilimde

İdareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz

12. Sınıf mezuniyet törenimizi görkemli bir programla gerçekleştirdik.

İl içi ve İl dışından velilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği programımız, öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle gerçekleştirildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz LGS tercih döneminde 03-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında aday öğrencilerimizi Tanıtım Günü etkinliğimize bekliyoruz. Tanıtım Faaliyetleri 10,00-18,00 saatleri arasında yapılacaktır. Aday öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tanıtım Bilgilendirmesi için tıklayınız. meb_iys_dosyalar/34/10/160440/dosyalar/2023_07/08220900_IST-RECEP-TAYYIP-ERDOGAN-AIHL-2023-LGS-TANITIM-BROSURU.pdf

2023 sene sonu kapanış törenimizi, akademik sosyal ve sportif alanlarda başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirerek gerçekleştirdik

Okulumuzun ilk başörtülü öğretmeni. 1968-1975 yılları arasında okulumuzda Almanca, İngilizce dersleri veren, Merve ve Ravza KAVAKÇI vekillerimizin annesi, Gülhan KAVAKÇI okulumuzu ziyaret etti. Nazik ziyareti ve anlattığı hatıralar için teşekkür ederiz.