Ara

BİYO-RTE klübümüz ile Müdürümüzün de katılımıyla biyoloji öğretmenimiz Zeliha Türksever koordinesinde, okulumuz 2017 mezunu İTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik 2. Sınıf öğrencisi Mustafa Sami Özaydın  ve 2015 mezunu Sakarya Üniversitesi Tıp Fakultesi 3. Sınıf  öğrencisi Samet  Cırık'ın katkılarıyla ilk toplantımızı Zoom üzerinden gerçekleştirdik.

Toplantımıza 9 ve 10.  Sınıflarımızdan biyoloji bilimine ilgi duyan 30 öğrencimiz katıldı.

Yıl içinde yapılacak etkinlikler ve haftada 2 teorik ve deneysel çalışma planlandı.

Ara

Aşamalı ve seyreltilmiş eğitim ile hibrit eğitim süreçlerinin, uzaktan eğitim çalışmalarının değerlendirmesini ZOOM programı üzerinden tüm  öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik