May

Okulumuz öğrencilerimizi İlim Yayma Cemiyeti Fetih Yurdumuz Edirne Gezisi düzenledi

May

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Salih OBAİDOĞLU'nu hafızlık hocası Yılmaz YEKELER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

May

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Fatih Safa YEŞİLYURT'u hafızlık hocası Yılmaz YEKELER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

May

İmam Hatip Ortaokullar arası düzenlenen Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda 6-A sınıfı öğrencimiz Muhammet Furkan AKYILDIRIM İstanbul 3.sü oldu. Öğrencimizi, ailesini ve hocalarımızı tebrik ederiz.

May

Okul müdürümüz Bayram KEFELİ ve idarecilerimiz LGS hazırlık grubunda üstün başarı gösteren 8.sınıf öğrencilerimizle çay sohbeti yaptılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eden okul müdürümüz, sınava kadar izlemeleri gereken yol konusunda önerilerde bulundu.

May

Osmanlıca kursunda başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik eder katkılarından dolayı Okul Aile Birliği'mize ve Hayrat Vakfı'na teşekkür ederiz

May

Okul içi yaptığımız uluslararası alanda delegesi olduğu ülkenin haklarını gözeterek ortak bir konuda düşüncelerini dile getirme ve mevcut sorunlar için çözüm yolları sunma temeli üzerine kurulmuş MUN etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz “Kudüs ve Özel Politik – Bağımsızlaşma” olarak iki ayrı komitede performans sergilediler. Bu etkinlik ile öğrencilerimiz genel kültürlerini ve sosyal becerilerini geliştirirken, iyi seviyede İngilizce pratik yapma imkanı buldular. Etkinliksonunda Hazırlık-A sınıfından Mustafa Veysel KAYA En İyi Delege, Ali Said KIVANÇ ve Ömer Rauf GÜVEN Seçkin Delege; Hazırlık-B sınıfından Ahmet Erva TÜRKDÖNMEZ En İyi Delege, Musab Umreyr BUDAK ve Ahmet Bedevi KAMER Seçkin Delege, Ahmet Selim ŞENKUL ve Tarık EROL şeref ödülü almaya hak kazandılar. Programı düzenleyen ingilizce öğretmenlerimize, görev alan başkan, başkan yardımcısı, medya, yönetim, ve kriz grubu temsilcisi öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

May

BİR GÜNDE 2 KUPA 14 MADALYA KAZANDIK! Gençlik ve Spor Bakanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatih Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen Suriçi Spor Müsabakaları atletizm branşında Yıldızlar kategorisi ilçe 2.si, Küçükler kategorisinde ilçe 3.sü olduk. Yıldızlar bireysel kategorisinde Ali Berat ÖZBERK ilçe 2.si, Bedirhan KIR ilçe 3.sü oldu. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Emir Harun ÖZDEMİR'i hafızlık hocası Yılmaz YEKELER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Yahya BEŞİROĞLU'nu hafızlık hocası Yılmaz YEKELER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 7. sınıf öğrencimiz Yusuf Alper AYDIN'ı, hafızlık hocası Abdullah YILDIZ'ı , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Nis

Rehberlik servisiyle işbirliği yapılarak bahar aylarında oluşacak rehavetlere yönelik 12.Sınıf öğrencilerimize motivasyon ve sınav kaygısı konulu seminer, okul müdürümüzün de katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Lgs çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz, Nisan ve Mayıs aylarında yapacağımız soru çözüm etütlerine ait programı paylaştığımız veli toplantımızı gerçekleştirdik. Sınava sayılı günler kala öğrenci durumlarını değerlendirip kalan zamanı verimli hale getirmek adına yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Sınavın yaklaşmasıyla beraber öğrencilerimizde oluşan ya da oluşabilecek kaygılara karşılık olarak da velilerimize “Sınav Dönemi Ebeveynliği” hakkında sunum gerçekleştirdik.

Nis

Rehberlik Öğretmenimiz Muhammed Mustafa Şeker tarafından Lg2ye hazırlanana 8. Sınıf öğrencilerimize   'Dikkat ve Odaklanma' temalı seminer verilmiştir.

Nis

Okulumuzda uygulanan "Temiz Sınıf" projesi kapsamında mart ayının en temiz sınıfı olarak seçilen 10-A Şubesi öğrencilerimizi, ödül olarak Beşiktaş-Ankaragücü Süper Lig müsabakasına götürdük. Maçı kendilerine tahsis edilen locada izleyen öğrencilerimiz, mücadeleyi büyük bir heyecanla takip etti.