Okulumuz Vakfı olan FEBVA (Fatih Eğitim ve Bilim Vakfı)'mızın 4. Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısını, Mütevelli Heyeti Başkanı Mesut Toprak, Mütevelli Üyelerimiz, Numan Kurtulmuş, Vakıf Başkanımız Mehmet Kamil Berse'nin de Katılımıyla Gerçekleştirdik.

İstanbul İmam Hatip Lisesi 2001 Mezunları okulda iftarda buluştu. Okulumuz emekli öğretmenleri Arif ÇİFÇİ, Osman YOLCU ve Süleyman Zeki BAĞLAN'ın da katıldığı iftar programı pandemi sonrası dostlar arasında hasret gidermeye vesile oldu. Akşam Namazının cemaatle kılınması ardından yemekhanede öğrencilerle beraber iftar yapıldı. Teras VİB salonunda çay sohbeti ile program nihayete erdi.

Okulumuz 91-92-93 Mezunlarıyla iftarda buluştuk.

Fatih Camii avlusunda kurulan 39. Türkiye kitap fuarında, 103 numaradaki standda okulumuzun tanıtımı yapıldı.

Ülke TV'de Sahur Programına Katılan Öğrencilerimiz,

Hasan Hüseyin EKER'i ve Mahmut KORKUT'u tebrik ederiz.

İstanbul Avrupa yakası okul müdürleri ve YKS koordinatörleriyle Hedef 2022 YKS toplantısı okulumuz ev sahipliğinde yapıldı

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla Ramazan-ı Şeife Hoşgeldin dedik.

Okulumuz mezunlarından, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi, İstanbul üniversitesi öğretim üyesi Prof Dr Servet Bayındır ile "İslam İktisadı" üzerine çok faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın hain ve menfur terör saldırısı sonucu şehit oluşunun 7. Yılı anma etkinlikleri kapsamında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde düzenlenen"Vatan ve Şehitlik" temalı kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Ömer Faruk Alçep 3.olmuştur.

Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında İstanbul birincisiyiz.

Öğrencimiz Mehmet Ali Sarıtürk İstanbul geneli İmam Hatip liseleri arasında yapılan, genç sada  Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında İstanbul şampiyonu oldu

Öğrencimizi, ailesini ve hocalarımızı tebrik ederiz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavı Uygulaması okulumuzda yapıldı.

Hafızlığını tamamlayan öğrencimiz Muhammed Enes DUMLUPINAR'a Allah-u Tealadan Sırat-ı Müstakim üzere bir ömür niyaz ederiz. Öğrencimizi, emeği geçen bütün hocalarını ve ailesini tebrik ederiz.

Emekli Vatikan Büyükelçimiz Prof Dr. Kenan Gürsoy hocamızı, Sami Şekeroğlu hocamız ve bir grup öğrencimiz ziyaret etti

E Twinning Özel Arkadaşım Projesi Kapsamında Hüma Hatun Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri ile birlikte Namık Sevik Stadında ortak spor etkinlikleri yaptık.

Tekno RTE Kulübü öğrencileri haftada iki gün uzman eğitmenler eşliğinde eğitimlerine ve çalışmalarına devam ediyor.