Şbt

Ankara Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 12. Sınıf Öğrencilerimizin yapmış olduğu yarıyıl kampı raporu şu şekildedir:

.Sayısal dersler ağırlıklı bir kamp tertip edilmiştir.

.Saat 08.30-13.20 arası konu anlatımı, öğleden sonra bireysel soru çözümü, 19.00-22.00 arası konu anlatımı yapılmıştır.

.Yoğun program öğrencilerin ciddi konu kazanımları elde etmesine vesile olmuştur.

.Yapılan şehir içi gezisi ve resmî ziyaretler öğrenciler için hem moral kaynağı olmuş hem de motivasyon sağlamıştır.

.Bu süre zarfında öğrencilerimiz, sormluluk alma, birlikte hareket etme vb. güzel davranışları kazanmışlardır.

Şbt

Öğrenci, öğretmen, veli, mezun ve mensuplarımızla Fethiye Camii'nde sabah namazında buluştuk elhamdülillah.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından pilot okul olarak seçilen okulumuz: HİKMET PROJESİ kapsamında Eylem Planında yer alan Abdulfettâh Ebû GUDDE'nin ''Bir Eğitimci olarak Hz Muhammed Sallallahü Aleyhi Vesellem ve Eğitim Metodları'' kitabı okunduktan sonra Okulumuz Toplantı Salonunda Okul Müdürümüz Sn. Bayram KEFELİ başkanlığında Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı Ömer YILMAZ ve Hikmet Proje Ekibi’ne seçilen öğrencilerle birlikte yorumlandı. Okul Müdürümüz Bayram KEFELİ‘’Güzel ahlâk, dînin gönülde iyi hazmedilmesinin, olgunlaşıp kemâle ermesinin bir netîcesidir. Bu bakımdan İslâm ahlâkı da, dînimizin özü, esâsı ve bizzat kendisidir. Eğitim-öğretim hayatımızda Nebevî metodları uygularsak Hikmetle bezenmiş nesiller yetiştirebiliriz'' dedi. Müdür Yardımcısı Ömer YILMAZ Dîni mübîni İslâma hizmet edecek öncü nesiller yetiştirmenin ancak Sallallâhu Aleyhi Vesellemin nebevî ahlâkını örnek almakla ve yaşantımızda tatbik etmekle mümkün olacağını ifade etti. Program Öğrencilerin: PeygamberEfendimiz Sallallahü Aleyhi Vesellemin hayatından örnekler vermeleri ve memnuniyetlerini ifade etmeleri ile sonbuldu.

Şbt

Okulumuzda yapılan Hedef YKS 2024 Tanıtım çalışmaları kapsamında, çalışmalara ilişkin bilgilendirme afişleri panolara asılmıştır.

MSÜ Sınavı Yönlendirme Afişi

Şbt

Okul pansiyonumuzda kalan hazırlık sınıfı öğrencilerimizle okul idaresi olarak hasbihal ettik.

Şbt

Fatih ilçesi okul müdürlerine yönelik yapılan, etik konulu seminer Okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Şbt

Okulumuz ve Akdem İstanbul iş birliği ile yürütülen 2023 – 2024 akademik yılı birinci dönemi Arapça Hazırlık Programını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize Arapça Eğitim Sertifikaları Okul Müdürümüz Bayram KEFELİ tarafından takdim edildi.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla dua edildi.

Şbt

Miraç Kandili programımızı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla mescidimize gerçekleştirdik

Ock

YKS Kampı için Ankara'da bulunan öğrencilerimizle, kampın son gününde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Diyanet İşleri Başkanımız öğrencilerimiz ile hasbihal edip, kendilerine tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerimizin merak ettiği sorulara da cevap veren Diyanet Diyanet İşleri Başkanı sn.Ali ERBAŞ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Diyanet Radyo ve Diyanet İşleri Başkanlığı Kütüphanesi’ningezilmesiyle kafilemizin gezisi tamamlandı. Hüsn-ü kabulleri ve misafirperverliği için Diyanet İşleri Başkanımız sn. Ali Erbaş’a teşekkür ederiz.

Ock

“YKS Kampı için Ankara'da bulunan bir grup öğrencimizle, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin'i makamında ziyaret ettik

Ock

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİS’ini Ziyaret Ettik. YKS Kampı için Ankara’da bulunan öğrencilerimizle TBMM’ye ziyarette bulunduk Meclis’te izleyici localarından Genel Kurul’u ziyaret eden kafilemize İstanbul Milletvekili , okulumuz mezunlarından Dr. İsmail Emrah Karayel eşlik etti. 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde bombalanan kısımları inceleyen kafilemizden, okul müdürümüz ve bazı öğrencilerimiz Meclis TV’ye, ziyaret kapsamında bazıdeğerlendirmelerde bulundu. Eski Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile de hatıra fotoğrafı çekilen grubumuz; TBMM Başkanımız ve okulumuz mezunu olan Prof.Dr. Numan Kurtulmuş ile görüşen kafilemiz hatıra fotoğrafı çekildikten sonra TBMM Camii’inde İkindi Namazı’nı eda ederek ziyaretini tamamladı.

Ock

Okul müdürümüz,müdür yardımcımız ve bir grup öğrencimizle Diyanet İşleri Başkanlığı Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı sn. Hamit Albayrak’ı makamında ziyaret ettik.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı, okulumuz 1985 yılı mezunlarından Doç. Dr. Hüseyin Korkut’u makamında ziyaret ettik. Öğrencilik yılları hatıralarından bahseden başkanımız, öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Yakın alakaları ve misafirperverlikleri için başkanımıza teşekkür ederiz.