İLÇE ŞAMPİYONUYUZ! Başakşehir Gençlik Oyunları atletizm branşında farklı kategorilerde öğrencilerimiz Ahmet Hamza KESDİ, Muhammed Safa TURAN ve Ali Said KIVANÇ Fatih ilçe şampiyonu oldular.

LGS hazırlık çalışmaları kapsamında okul müdürümüz, müdür yardımcımız, LGS koordinatörümüz, ve öğretmenlerimizin katılımıyla öğrencilerimizin deneme sonuçları değerlendirildi ve süreçte alınması gereken tedbirler görüşüldü. 7. Sınıf öğrencilerinin yaz DYK planlamaları görüşüldü.

İSTANBUL ŞAMPİYONUYUZ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu spor tırmanışı branşında okulumuz, "Gençler B" kategorisinde takım olarak İstanbul Şampiyonu oldu. Spor tırmanışında bir günde 2 kupa 9 madalya , 2 günde toplamda 3 kupa 13 madalya kazandık. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara tatil sonrası son sınıf öğrencilerimizi, üniversite sınavına hazırlık kapsamında motivasyonlarını artırmak için okul müdürümüz, müdür yardımcımız, YKS koordinatörümüz, rehberlik servisimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda, "sınav psikolojisi ve sınava kadar yapılması gerekenler" konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Okulumuz Kulüpler Birliği tanıtım toplantımızı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Doç. Dr. Murat Mücahit YENTÜR, İlim Yayma Vakfı Genel Başkanı Sn. Bilal ERDOĞAN, İstanbul İl Müftümüz Sn. Prof. Dr. Safi ARPAGUŞ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Muhammet Fatih ÇEPNİ ve birçok ilçemizin Milli Eğitim Müdürleri, İlim Yayma Mütevelli Heyeti, sivil toplum kuruluşları başkanları, okul aile birliği, okulumuz mezunlar derneği, okulumuz vakfı, okul idareci öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Araştırmacı-yazar Vehbi VAKKASOĞLU öğrencilerimizle buluştu. Çok değerli tecrübelerini aktaran hocamız söyleşinin ardından öğrencilerimizin sorularını yanıtladı, kitabını imzaladı. Katılımlarından dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Hassan Ebu ELSHARR'ı, hafızlık hocası Yılmaz YEKELER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. Cihat DEMİRLİ ve Talim Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Doç. Dr. Hüseyin KORKUT'u okulumuzda ağırladık.

Başakşehir Gençlik oyunları Bilyalı Tornet branşında branşında okulumuz öğrencileri Yakup Uğur Kiras ve Mehmet Bilal Şahbaz İstanbul 2.si oldular.

Kadir Gecesi programımızı tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz mescidinde icra ettik.

Hafızlık ve akademiyi pekiştirme projemiz kapsamında topladıkları puanlarla ödül almaya hak kazanan öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik.

Hafızlığını 2.bitiren Öğrencimiz 1000 tl lik hediye çeki almaya hakkazandı. Kendisini ve ailesini tebrik ediyoruz.

Okul Vakfımız FEBVA’nın Geleneksel iftar programını İlim Yayma Vakfı Genel Başkanı Sn. Bilal Erdoğan, İstanbul Valimiz S. Davut Gül, Fatih İlçe Kaymakamımız Sn. Cafer Sarılı, İl Milli Eğitim müdürümüz Sn. Doç Dr. Murat Mücahit Yentür, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Fatih Çepni, İlçe müftümüz Sn. Hüseyin Baş, Mütevelli heyeti başkanımız Sn. Mesut Toprak, yönetim kurulu başkanımız M. Kamil Berse, okul müdürümüz Bayram Kefeli, vakıf müdürümüz Mehmet Doğan, mütevelli heyeti üyelerimiz, mezunlarımız, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Okulumuz Vakfı FEBVA nın 6. Olağan genel kurul toplantısını, 29.03.2024 tarihinde Mutevelli üyemiz Sn. Bilal Erdoğan, Mütevelli heyeti başkanımız Sn. Mesut Toprak, yönetim kurulu başkanımız M. Kamil Berse, vakıf müdürümüz Mehmet Doğan, mütevelli heyetimiz ve okul müdürümüz Bayram Kefelinin katılımıyla gerçekleştirdik.

1 YARIŞMA 3 DERECE Başakşehir Gençlik oyunları Bilyalı Tornet branşında okulumuz öğrencileri Yakup Uğur Kiras ve Mehmet Bilal Şahbaz Fatih ilçesi 1.si Emirhan Hastürk ve Emir Tutuş Fatih ilçesi 2.si, Alaaddin Çakır ve Fatih Keleş ilçe 3.sü oldular.