Okulumuzda Cuma Namazlarının müezzinlik hutbe ve imamlığı öğrencilerimiz tarafından yapılıyor.

Tarih Akademimizin bugünkü konuğu, Selçuk Oğulları kitabının yazarı  Selahaddin Eş idi.

Hocamızın kitabını okuyan öğrencilerimiz ile kitap üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. Selahaddin bey'e teşekkür ederiz.

Okulumuz Voleybol Takımının "Fatih Suriçi Kupası" Voleybol Müsabakalarından kareler

Her ay gerçekleştirilen kazanım değerlendirme sınavımızı yaptık.

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı

Bir grup hafız öğrencimiz, Semih Dumlupınar hocamız öncülüğünde, Sultanahmet  Camii Şerifi, Nuri Osmaniye'de Cezeri Kasım Paşa Camii Şerifini ziyaret ettiler,  akşam namazı Ayasofya Camii Şerifinde Eda edildi. Diyanet görevlisi rehber Ali hocanın öncülüğünde Ayasofya Camii Şerifi hakkında bilgilendirme yapıldı. Namaz sonrası Ayasofya imam hatibi Ferruh Muştuer hocamızla sohbet edildi.

12.  Sınıf öğrencilerimiz üniversite hazırlık fuarına katıldı

Hafızlığını tamamlayan öğrencimiz, Ahmet Ali Dumlupınar'ı, ailesini ve emeği geçen tüm hocalarımızı tebrik ederiz.

Tüm öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz SATRANÇ turnuvasının finalini gerçekleştirdik.

Okul birinciliğini 11sınıf öğrenciniz Hamza Kerem Ayyıldız ikinciliği 10 sınıf öğrencimiz

Furkan kasım Benli aldı.

Organizasyonu düzenleyen ve büyük gayret sarfeden Fizik Öğretmenimiz Mehmet BOYACI'ya teşekkür ederiz.

11-D sınıfı öğrencilerimizle birlikte Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Müzesine gezi yaptık. Gezi ve Tanıtım Kulübümüzün düzenlediği geziye müdür yardımcısı Arif Taşkın, öğretmenlerimiz Umut Dirioz, Gülsüm Eralp, Ayşenur Günay ve Fatma Refhan Özçetin de iştirak ettiler.

eTwinning Özel Arkadaşım Projesi kapsamında Hüma Hatun Özel Eğitim Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler. Etkinlik kapsamında görevli öğrencilerimizle birlikte etkinlikler yapıldı, öğrencilerimize konferans salonumuzda özel eğitim gereksinimli bireyler hakkında farkındalık eğitim yapıldı, bahçede birlikte fidan dikildi.

Aynı zamanda velimiz olan uzman psikolog/yazar Esan GÜL 12. Sınıf öğrencilerimize "Sınav Kaygısı" konulu seminer verdi. Kendisine bu değerli sunumları için teşekkür ederiz.

Okulumuz mezunu Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkanı, Avrupa Birliği karma komisyon Başkanı, Kayseri milletvekili sayın Dr İsmail Emrah Karayel  öğrencilerimizle çok faydalı bir söyleşi gerçekleştirdi

Okulumuzda, 28 Şubat 1997'deki postmodern darbenin 25.yıldönümü vesilesiyle bir program tertip edildi. Okulumuz öğrencilerinden Hasan Hüseyin Eker'in aşr-ı şerif tiilavetiyle başlayan programda, okul müdürümüz Bayram Kefeli  açılış konuşmalarını yaptı. Sunuculuğunu öğrencimiz Emir Taha Arslantaş'ın yaptığı programda öğrencilerimizden Muhammed Emin Aslan"28 Şubat'a Giden ve Akabindeki Süreçte Medyanın Rolü";  Melih Resul Hacıvelioğlu "28 Şubat'ın Siyasî ve Ekonomik Sonuçları "; İbrahim Gülşeni Katman ise "28 Şubat'ın Din ve Eğitim Hayatına Etkileri" başlıklı birer sunum yaptı.  28 şubat'ın tüm boyutlarıyla değerlendirildiği programda başörtüsü sebebiyle eğitim hakkından mahrum edilen veya psikolojik şiddete uğrayan mağdurların yaşadıklarından kesitler, medyanın bu süreçte oynadığı aktif rol ile darbenin ülkemize getirdiği siyasi ve ekonomik fatura görseller eşliğinde ortaya konulmuştur.  Teknik sorumlu olarak öğrencilerimiz Muhammed Yasin Demir ve Abdurrahman Eslek'in görev yaptığı program, dinleyicilerin yoğun alkışları arasında sona ermiştir. Programın hazırlanmasında büyük emeği olan Müdür Yardımcımız Eymen KAMER'i ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Miraç Kandili Programımızı okul mescidinde öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdik.