Kas

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuran Kursunda hafızlığını tamamlayan 7. sınıf öğrencimiz Mehmet Emin ÖZTÜRK'ü, hafızlık hocası Yusuf OĞUZ, Ömer İrfan GÜNAY'ı, ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Kas

26 Kasım Pazar Günü Lise kısmımızın velileriyle öncesinde konferans salonunda Okul idaresi ve Aile Birliğinin bilgilendirme toplantısı ardından sınıflarda genel veli toplantısı yapıldı

Balıkesir İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler

Kas

AKVA Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Düzenlenen "Hatırlanmak Güzeldir" konulu kompozisyon yazma yarışmasında 9A Sınıfı öğrencimiz Ahmet CELEP Fatih İlçe İkincisi olmuştur. Kendisini, ailesini ve danışman öğretmeni Gülsüm ERALP'i tebrik ederiz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler Günü “Yüzyılı İnşa Edenler, Yüzyılı İnşa Edecekler” programı İstanbul Kongre merkezinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Programa Cumhurbaşkanımız, Milli Eğitim Bakanı, birçok bakan, bakan yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe müdürleri, Okul müdürümüz, birçok okul müdürü, 81 ilden gelen öğretmenler ve bazı öğretmenlerimiz katıldı

Kas

Mezunlar Derneğimiz İSTİMDER ile birlikte gerçekleştirdiğimiz “Filistin İçin Ne Yapabilirim?” konulu programda Anadolu Ajansı Haber Akademisi Müdürü Dr. A.Cihangir İşbilir öğrencilerimizle buluştu. İSTİMDER başkanımız Av. Habip Bozkurt’a, misafirimiz Dr. A.Cihangir İşbilir’e teşekkür ederiz

Kas

Okulumuz tarafından HEDEF YKS 2024 kapsamında 12. Sınıf velilerimize yönelik YKS Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Yaptığımız toplantı ile okul-veli-öğrenci birlikteliğini sağlamak adına yol haritamızı paylaşarak sürece ortak olacak tüm paydaşlarımızın görevlerini belirlemiş olduk. Özellikle sürecin ev boyutunda velilerimizin üzerlerine düşen görevler ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi verildi.

Kas

Okulumuz mezunlar derneği olan, İstanbul İmam Hatip Liseliler Derneği ile (İSTİMDER), İmam hatip neslinin münevver öncüsü ve kurucusu, okulumuzun kurucu müdürü Celal Hocamızı vefatının 62. seneyi devriyesinde kabri başında rahmetle ve minnetle yad ettik.

Kas

Öğrencilerimiz Zeyrek Çinili Hamami Sergisini öğretmenimiz, Sevgi Tufan Gider eşliğinde ziyaret ettiler.

Kas

Okul Müdürümüz Bayram KEFELİ, Müdür Yardımcılarımız Enes DÜDÜKÇÜ ve Eymen KAMER İsmailağa vakfı külliyesinin davetine icabet ederek, Fıkıh Heyetinden Sayın Fatih KALENDER ve Hüsameddin VANLIOĞLU Hocalarımızı ziyaret etti. Nazik davetleri ve misafirperverliklerinden dolayı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi adına teşekkür ederiz.

Kas

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi öğrencilerimiz den Muhammet Emin ÖZTÜRK, Abdullah Muaz ŞİRİN, Taha Eymen SARICA Hafızlık ve Akademiyi Teşvik Projesinde verilen puanları toplayarak ödüllerini almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

mam Hatip okullarımızın açılış yıldönümü ve okulumuzu bu yıl kazanan öğrencilerimiz için düzenlediğimiz, İmam Hatiplilik Rozet Törenini görkemli bir programla gerçekleştirdik. Katılımından dolayı, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze, ÖNDER imam hatipler Derneği'ne, İSTİMDER mezunlar Derneğimize, FEBVA Fatih eğitim bilim vakfımıza, Vakıf İstanbul'a, İlim yayma cemiyetine ve tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz tarafından hedef Lgs kapsamında 8. Sınıf velilerimize yönelik Lgs bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yaptığımız toplantı ile okul-veli-öğrenci birlikteliğini sağlamak adına yol haritamızı paylaşarak sürece ortak olacak tüm paydaşlarımızın görevlerini belirlemiş olduk. Özellikle sürecin ev boyutunda velilerimizin üzerlerine düşen görevlerini, dikkat edilmesi gereken hususlarda konusunda bilgi verildi.

Ekm

Öğrencilerimizi Filistin Davası konusuda bilinçlendirme için Kanayan Yaramız Kudüs isimli progam icra edildi. Programın sonunda GURUP GENÇ Filistin temalı ezlileri seslendirdi.