Ara

YKS Akademik Takip Komisyonumuzun hazırladığı içerik ve program dahilinde ara dönem kamp programı yapıldı. Öğrencilerimiz yoğun bir ders süreciyle ara dönemi verimli bir şekilde gerçekleşti. Bu süre zarfında okul idaresi, öğrencilerle yakından ilgilenip öğrencilere çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ara

Okul Müdürümüz Bayram KEFELİ'nin başkanlığında HEDEF YKS 2024 Akademik Takip Komisyonu Toplantısı yapıldı. Toplantıda üniversite hazırlık çalışmaları ve gelinen aşama değerlendirilerek bundan sonraki süreçte yapılacak hususlar ele alındı.

Ara

11/12/2023 tarihinde 10.00-13.00 saatleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesine tanıtım amaçlı gezi düzenlendi. Kurum tanıtımına 12 A-B ve C şubelerinin öğrencileri katılmıştır.

Ara

28/11/2023 tarihinde 10.00-13.00 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesine tanıtım amaçlı gezi düzenlendi. Kurum tanıtımına 12 C-D ve E şubelerinin öğrencileri katılmıştır.

Ara

2001 mezunlarımız okulumuzda buluştular. Dönemin okul müdürü Halim Karakaya Öğretmenleri Arif Çiftçi ve Seyit Ali Tüz'ün de katılıdığı buluşma, kahvaltı organizasyonu ardından konferans salonunda okul tanıtımı, hocaların konuşması, İSTİMDER (İstanbul İmam Hatip Mezunları Derneği) adına Genel Sekreter Şakir ÇETİNKOL'un konuşması eski fotoğraflardan slayt gösterisi ardından teras katında çay eşliğinde hasbihal ile nihayete erdi. Katılan bütün mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Suriçi Müsabakalarında 8. Sınıf öğrencimiz Aydemir Stas ve 10. Sınıf öğrencimiz Enes Hürhayat 2. 9.Sınıf öğrencimiz; Ahmet Bilal Soylu ve 10. Sınıf öğrencilerimiz; Muhammed Esad Yiğen ve Vehbi Ömer Açık 3. Oldular.

Ara

Okul müdürümüz Bayram Kefeli ve müdür yardımcımız Eymen Kamer Yurtta kalan 12. Sınıf öğrencilerimizi ziyaret etti. Öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunup, üniversite hazırlık süreci ve diğer hususlarla ilgili görüş ve taleplerini dinledi.

Ara

1981 mezunlarımız okulumuzda buluştular Türkiye'mizin dört bir tarafından bir araya gelen mezunlarımıza Okul müdürümüz de okulumuzla ilgili bilgi verdi. Sayın valimiz Ahmet Ümit'in de katıldığı program hatim duasıyla sona erdi

Kas

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuran Kursunda hafızlığını tamamlayan 7. sınıf öğrencimiz Mehmet Emin ÖZTÜRK'ü, hafızlık hocası Yusuf OĞUZ, Ömer İrfan GÜNAY'ı, ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Kas

26 Kasım Pazar Günü Lise kısmımızın velileriyle öncesinde konferans salonunda Okul idaresi ve Aile Birliğinin bilgilendirme toplantısı ardından sınıflarda genel veli toplantısı yapıldı

Balıkesir İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler

Kas

AKVA Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Düzenlenen "Hatırlanmak Güzeldir" konulu kompozisyon yazma yarışmasında 9A Sınıfı öğrencimiz Ahmet CELEP Fatih İlçe İkincisi olmuştur. Kendisini, ailesini ve danışman öğretmeni Gülsüm ERALP'i tebrik ederiz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler Günü “Yüzyılı İnşa Edenler, Yüzyılı İnşa Edecekler” programı İstanbul Kongre merkezinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Programa Cumhurbaşkanımız, Milli Eğitim Bakanı, birçok bakan, bakan yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe müdürleri, Okul müdürümüz, birçok okul müdürü, 81 ilden gelen öğretmenler ve bazı öğretmenlerimiz katıldı

Kas

Mezunlar Derneğimiz İSTİMDER ile birlikte gerçekleştirdiğimiz “Filistin İçin Ne Yapabilirim?” konulu programda Anadolu Ajansı Haber Akademisi Müdürü Dr. A.Cihangir İşbilir öğrencilerimizle buluştu. İSTİMDER başkanımız Av. Habip Bozkurt’a, misafirimiz Dr. A.Cihangir İşbilir’e teşekkür ederiz