Selamun Aleyküm Değerli Velilerimiz.

05 ARALIK 2021 PAZAR (Bu Pazar)

SAAT 13:00'de

Okulumuzda Genel Veli Toplantısı yapılacaktır. Derse giren her öğretmenin katılacağı, öğrenci akademik durumlarının değerlendirileceği bu önemli toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

28 Ekim 2021 Perşembe Tarihte yeterli katılım olmadığı için Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 11 Kasım 2021 Perşembe  Saat 10:00'a ertelenmiştir

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28 Ekim 2021 Perşembe Saat 10:00'da Okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır. Velilerimize duyrulur.

Başvuru Şartları

1. Örgün Eğitim Öğretimde 4. Sınıfta okuyor olmak
  2. Erkek Öğrenci olmak

İstenen Belgeler

1. Öğrencinin Kayıtlı olduğu okuldan alacağı Öğrenci Belgesi
  2. Öğrenci ve Velinin Nüfus Cüzdan fotokopisi
  3. Başvurular okulun Web sitesinden form doldurularak  yapılacaktır ( http://istanbulihl.meb.k12.tr/  )
  4. Sınav Giriş belgesi 3 temmuz'a Kadar okuldan elden alınacaktır.
  5. 2 adet Fotoğraf

Sınav Sonuçları

1. Sınavdan 8 gün sonra okulun Web sitesinde duyurulacaktır.
  2. Sınavdan ilk 40'a giren "Yaz Kursuna " girmeye hak kazanacaktır.

Not: *Programda yapılabilecek değişiklikler bir hafta öncesinden okulumuzun web sitesinden duyurulacaktır.

*Okulumuzun orta kısmının yatılı bölümü bulunmamaktadır.

*Her Semte servis imkanı bulunmamaktadır..

Başvuru için Tıklayınız

Sevgili öğrenciler  EBA da neler var, EBA'yı nasıl kullanırız, şifremizi nasıl alırız gibi... soruların cevabını ve EBA'yı kullanarak öğrenmek için 5 dakikalık video^yu izleyiniz.

linki tıklayınız.http://www.eba.gov.tr/nasil-eba.html

02.03.2020 Tarihinden İtibaren Geçerli Ders Programı ve Nöbet Program

24.02.2020 Tarihinden İtibaren Geçerli Ders Programı ve Nöbet Program

Ock

ÖSYM'nin açıkladığı "2020 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi'ne göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 20-21 Haziran 2020'de yapılacak. YKS için başvurular 6 Şubat'ta başlıyor. YKS başvurularının biteceği tarih ise 3 Mart. YKS 2020 sonuçları 23 Temmuz'da açıklanacak.

Geç başvuru günü ise 18 Mart 2020'den 19 Mart 2020 saat 23:59'a kadar.

Okulumuzun 1976 Mezunları okulumuzda buluştu.Aralarında çok sayıda tanınmış kişide vardı.Bakanımız Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Erzurum İBB Başkanı Mehmet Sekmen, Ordu Müftüsü Mürsel ÖZTÜRK de katılımcılar arasındaydı.

Tebrikler... Örgün eğitimle beraber hafızlık eğitimi veren ortaokulumuzda okuyan öğrencimiz "Zübeyir Asım Akbaşoğlu" hafız oldu. Dedesinin de katıldığı bayrak töreninde arkadaşlarının huzurunda tebrik edilerek ödüllendirildi. Kendisini, anne ve babasını, onu yetiştiren hocalarını kutluyoruz. T E B R İ K L E R Z Ü B E Y R A S I M!

Okulumuz Veli Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından okul müdürünüz Cavit Erdem selamlama konuşması yaptı. Okul rehber hocamız Kerem Ünlü okulumuzun tanıtımını yaptı ve ders çalışma sistemi üzerine tavsiyelerde bulundu. Okul Aile Birliği başkanı Oğuz Türk, ÖNDER genel başkanı, aynı zamanda velilerimizden Kamber Çal ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür selamlama konuşması yaptı. Okul Aile Birliği başkan yardımcılarından Dr Hüseyin Sevim okulumuzda uygulanan ve uygulanacak projeleri anlattı ve bu projelere velilerimizin destek vermelerini istedi. Velilerimiz sınıflarda ders öğretmenleri ile öğrencilerin durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ağu

Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin 2020/1 sayılı  Genelge kapsamında devamsızlık hariç başarısız olduğu yüz yüze eğitim ders/derslerinden  önceki yıllarda uygulanan ek sınavın yerine yapılacak olan birinci dönem sonu sınavları; eğitim öğretim yılının ikinci dönem yüz yüze eğitim derslerinin başladığı ilk haftada, ikinci dönem sonu sınavları ise yüz yüze eğitim derslerinin bittiği tarihi takip eden 2 hafta içinde yapılır. Sınav sonuçları; sınavların bitiminden itibaren 10 iş günü içinde Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine     " EK SINAV " olarak aktarılır. Bu sınavlarla ilgili iş ve işlemler örgün ortaöğretim kurumlarının sorumluluk sınavlarıyla ilgili mevzuata uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan sınavlara öğrencilik durumu aktif, donuk, silik olanlardan yüz yüze eğitim okul/kurumlarına dilekçe ile müracaat edenler alınır.

Dilekçe örneği için tıklayınız...

2020/1 SAYILI GENELGE İÇİN TIKLAYINIZ.