Eymen KAMER - Müdür Yardımcısı

1991 yılında Fatih´te dünyaya gelen Eymen KAMER, ilköğrenimini Beyoğlu Firuzağa İlköğretim Okulu´nda, liseyi ise Kağıthane Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. Lisans Eğitimi´ni İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde tamamlayan Eymen KAMER, 2013-2015 yılları arasında Beyoğlu-Hasköy Kırmızı Minare Camii´nde imam-hatip olarak görev yaptı. 2015-2018 yılları arasında Avcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yapıp, 2018 yılının ağustos ayında Cibali Şehit İlhan Varank Anadolu Hatip Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı.Yine 2018 Yılında "Müstedrek´teki Ehl-i Beyt Hadisleri Bağlamında Hâkim´e Yönelik Şiîlik İthamı" isimli çalışmasıyla İstanbul Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Hadis Anabilim Dalı´nda yüksek lisansını tamamladı. 10 Eylül 2021 tarihinde ise okulumuzda müdür yardımcısı olarak görevine başladı.Evli ve iki çocuk babası olan Eymen KAMER, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı´nda doktora eğitimine devam etmektedir.