Sevgi Tufan GİDER - Felsefe Öğretmeni

05.06.1965 yılında Istanbul´un Fatih ilçesinde dünyaya geldi.Ilkokulu Ortaokulu ve Liseyi Fatih te, Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Anabilim dalinda , Sosyolog olarak tamamladı. 19884-1989 yıllarında İstanbul Üniversitesinde Devlet memurluğuna başladı. 1992 yılında MEB ataması ile Adıyamanda üç yıl doğu hizmetini tamamladı. 1995 den 2008 yılına kadar Ist.Gelenbevi Lisesinde Felsefe ve alan dersleri öğretmenliği yaptı. 2007 yılında MEB in açtığı uzmanlık sınavını kazanarak ,Uzman ogretmen unvanını aldı. 2009 yılında Aksemsettin ortaokulunda ve 29 Mayıs da bir yıl Rehberlik ve Psikolojik Danisman ogretmenlik yaptı. 2014 yılına kadar bes yıl süreyle Fatih Kiz Lisesinde ogretmenlik yaptı. 2015 yılından bugüne Ist.An.Recep Tayyip Erdoğan A.I.H.Lisesinde ogretmenlik yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.