73. DÖNEM ÖĞRENCİLERİMİZ HOŞGELDİNİZ

Selamun Aleyküm Değerli Velilerimiz. Okulumuzu kazanan öğrencilerimizi ve siz değerli velilerimizi tebrik ederiz. 2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuzu kazanmış olan Hazırlık ve Hafızlık Sınıfı öğrencilerimiz için 09 Eylül 2023 Cumartesi saat 09.30 da okulumuzda kahvaltı,  11.00'da da Okulumuz Konferans Salonunda veli toplantısı yapılacaktır.

Veli Toplantısında

-Kayıt işlemleri ile ilgili bilgilendirme (Gerekli Evrakların Teslimi)

- Okulumuzun 4-5 yıllık programı

-2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacaklar projeler

-İngilizce-Arapça hazırlık sınıfı proje ve programları

-Yurtdışı eğitimleri ile ilgili bilgilendirme

-Hafızlık Pekiştirme Projesiyle ilgili süreç hakkında bilgilendirme

Okulumuzu kazanan öğrenci yada velilerimizin aşağıdaki formu doldurmalarını rica ederiz.

Forma ulaşmak için TIKLAYIN

PYBS Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nı daha önce kazanmış ve bursluluk hakkı olan öğrencilerimiz okuldan veya internet üzerinden temin edecekleri Bursluluktan yatılılığa geçiş dilekçesi Ek-3 ve Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösterir Beyanname Ek-1 belgesini 25 Ağustos 2023 tarihine kadar doldurmaları ve ıslak imzalı bir şekilde okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçeler komisyon tarafından incelenecek boş kontenjan durumuna göre öğrenciler  yerleştirilecektir.

İlim Yayma Cemiyeti tarafından işletilen okul pansiyonundan ücretli yararlanacak öğrencilerimiz 0505 573 6474 numaralı telefonlardan pansiyondan yararlanma şartları ve boş kontenjan durumu hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

27-07-2023

Yayın: 27.07.2023 - Güncelleme: 28.08.2023 16:17 - Görüntülenme: 3333