HİKMET PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından pilot okul olarak seçilen okulumuz: HİKMET PROJESİ kapsamında Eylem Planında yer alan ‘Okul Yolu Belgeseli’ Okulumuz Toplantı Salonunda Okul Müdürümüz Sn. Bayram KEFELİ başkanlığında Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı Ömer YILMAZ ve Hikmet Proje Ekibi’ne seçilen öğrencilerle birlikte izlendi. Okul Müdürümüz Bayram KEFELİ ‘’Eğitim hayatında başarılı olabilmek için çok gayret etmeliyiz ve çok kitap okumalıyız. İzlenen belgesel ile farklıkültürlerin ve deneyimlerin, insanlığın ortak bir hikmeti olduğunu fark etmeliyiz’’ dedi. Müdür Yardımcısı Ömer YILMAZ İslam’da ilim öğrenmenin faziletine değindi. Öğrenciler: ‘Okul Yolu Belgesel’inde Zorluklarla Mücadelenin önemini farklı bir boyutta ele aldılar. İmkanları kısıtlı olmasına rağmen eğitim için fadakarlık yapan öğrencilerin hayata tutunmak için mücadelelerinin çok etkileyici’ olduğunu ifade ettiler. Program Öğrencilerin memnuniyetlerini ifade etmeleri ile son buldu.

04-01-202404-01-202404-01-202404-01-2024

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 16:26 - Görüntülenme: 74