HİKMET PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİK YAPTIK

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından pilot okul olarak seçilen okulumuz: HİKMET PROJESİ kapsamında Eylem Planında yer alan Abdulfettâh Ebû GUDDE'nin ''Bir Eğitimci olarak Hz Muhammed Sallallahü Aleyhi Vesellem ve Eğitim Metodları'' kitabı okunduktan sonra Okulumuz Toplantı Salonunda Okul Müdürümüz Sn. Bayram KEFELİ başkanlığında Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı Ömer YILMAZ ve Hikmet Proje Ekibi’ne seçilen öğrencilerle birlikte yorumlandı. Okul Müdürümüz Bayram KEFELİ‘’Güzel ahlâk, dînin gönülde iyi hazmedilmesinin, olgunlaşıp kemâle ermesinin bir netîcesidir. Bu bakımdan İslâm ahlâkı da, dînimizin özü, esâsı ve bizzat kendisidir. Eğitim-öğretim hayatımızda Nebevî metodları uygularsak Hikmetle bezenmiş nesiller yetiştirebiliriz'' dedi. Müdür Yardımcısı Ömer YILMAZ Dîni mübîni İslâma hizmet edecek öncü nesiller yetiştirmenin ancak Sallallâhu Aleyhi Vesellemin nebevî ahlâkını örnek almakla ve yaşantımızda tatbik etmekle mümkün olacağını ifade etti. Program Öğrencilerin: PeygamberEfendimiz Sallallahü Aleyhi Vesellemin hayatından örnekler vermeleri ve memnuniyetlerini ifade etmeleri ile sonbuldu.

16-02-202416-02-202416-02-202416-02-202416-02-2024

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 17:15 - Görüntülenme: 30