Ock

Birinci Dönem Sonu Karne törenimizi, her sınıf seviyesinde birinci olan öğrencilerimize ve dönem sonu etkinliklerinde, sportif ve diğer yarışmalarda 1. olan öğrencilerimize ödül vererek görkemli bir törenle sonlandırdık. Programımıza katılan velilerimize teşekkür ederiz

Ock

Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Sanatçısı Ender Doğan'ı okulumuzda ağırladık

Ock

İstanbul RTE AİHL olarak, 2023 yılı 1 dönemin son haftasını en iyi şekilde değerlendirmek üzere birçok etkinlik hazırladık.

*Tiyatro, Film gösterimi, Panel, Söyleşiler, Dinletiler, Yarışmalar, Sportif müsabakalar, ikramlar ve daha bir çok etkinlik öğrencilerimizi bekliyor.*

Velilerimizi, mezunlarımızı, mensuplarımızı da bekliyoruz.

Ock

"Kahve Molası" kitap okuma kulübünde kitap okuyan ve kahve eşliğinde yakın döneme dair kişi ve olay tahlili yapan öğrencilerimize ödül olarak düzenlediğimiz gezide, öğrencilerimiz, İstanbul Rahmi Koç Müzesi'ni ziyaret ettiler. Kulüp koordinatörü hocamız Sami Şekeroğlu'na teşekkür ederiz

Ock

Fatih Belediye Başkanımız sayın M. Ergün Turan okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle verimli bir söyleşi gerçekleşti. Söyleşi sonrasında öğretmenlerle de bir araya gelen belediye başkanımız okulda uygulanan proje ve programlar hakkında bilgi aldı. Nazik ziyareti için başkanımıza teşekkür ederiz.

Ock

Sabah namazı buluşmamızı gerçekleştirdik.

Fatih İlçe müftümüzün tesbihatı, öğrencilerimizin Kur'an tilaveti, Okul müdürümüzün duası ile tamamlanan cami içi programdan sonra, mezunlar derneğimiz İstimder'in ikram ettiği simit ve çorba ikramıyla programınız nihayete erdi.

Katkılarından dolayı mezunlar derneğimize, İlim Yayma Cemiyeti yurt müdürlüğümüze, Fatih müftülüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Dünya Arapça günü münasebetiyle düzenlediğimiz programda, yarışmada ödül kazanan öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik.

Ara

-Hedef LGS 2023 Projesi kapsamında Mezun buluşmalarımız kapsamında geçen sene en iyi dereceyi yapan öğrencilerimiz Hacı Ömer Gündoğdu ve Yusuf Kerem Aydın adlı öğrencilerimiz 8. Sınıf öğrencilerimiz ile bir araya gelerek tecrübelerini aktardılar. 8. Sınıf öğrencilerimiz Lgs ile ilgili sorularına okulumuza en iyi dereceyi yapmış ve yine okulumuzun Lise kısmında eğitimine devam eden abilerinden dinlediler.

Ara

Okulumuz 2002 mezunlarından, Yeni Şafak Gazetesi İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik öğrencilerimizle buluştu. Konferans Salonumuzda "Sosyal Medya" başlığı altında bir sunum yapan Ersin Çelik, sosyal medyanın insan davranışları üzerindeki etkisi ve yönlendirmesi, teknoloji bağımlılığı, zararlı içeriklerden korunma yolları ve faydalı içerik üretimi gibi pek çok konuya değindi. İnteraktif bir şekilde gelişen programa öğrencilerimiz yoğun bir katılım gösterdi.

Program, okul müdürümüz Bayram Kefeli'nin misafirimize plaket takdimi ve ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Ersin Çelik'e sunumları için teşekkür ederiz.

Ara

Dünya Arapça günü münasebetiyle düzenlediğimiz programı hazırlık ve 9. sınıfı öğrenci, Veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla icra ettik. Bu programın hazırlanmasında emeği olan başta Arapça koordinatörümüz Muhammed Kul olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Her sınıf seviyesinden toplam 30 öğrencimiz ile, İslmami ilimler öğretmenimiz M. Sami ŞEKEROĞLU ve A. Numan DENİZER'in riyasetinde ÖNDER'in Büyükçekmece kampında; "Güncel İnanç ve Fikir Akımları" konulu kamp düzenledik. Öğrencilerimiz münazara, izle-yorumla ve film tahlilleri ile günümüzde var olan inanç ve fikir akımlarını yakından tanıma imkânı buldular. *Katkılarndan dolayı, Mezunlar Derneğimiz İSTİMDER'e ve başkanımız Habip Bozkurt'a ÖNDER'e ve Önder Genel Başkan YardımcısıAhmet Yiğit'e ulaşım desteği için Fatih Belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.*

Ara

Önder Onursal Genel Başkanı İbrahim Solmaz ile İmam Hatiplerimizin dünü bugünü yarını konulu çok faydalı bir seminer gerçekleştirdik

Ara

İlçemiz ortaokul ve lise müdürlerine Ensar Vakfının Sana Emanet Yarışması tanıtımı okulumuzda yapıldı

Ara

Okulumuz Gezi Kulübü etkinliği olarak öğrencilerimizle Yedi Kule Hisarını rehber eşliğinde gezdik.

Ara

Okulumuzda uygulanan projelerin görüşüldüğü toplantıda, projelerin geliştirilmesi ve yeni projeler hakkında müzakereler yapıldı. Toplantımıza katılan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz