May

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından İstanbul geneli imam hatip liseleri arasında düzenlenen 'Peygamberim Önderim 40 Hadis Yarışması'nda 111 Öğrenci arasından 6. olarak dereceye giren 10. Sınıf öğrencilerimizden Muhammed Fatih AKKUŞ, Fatih Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen törenle ödülünü aldı. Danışmanlığını müdür yardımcımız Eymen KAMER'in yaptığı öğrencimiz, düzenlenen törende gram altın ödülünü teslim aldı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ 12 MAYIS 2024 SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Açılan link üzerinden sonucunuzu görmek için öğrencinizin TC Kimlik numarasını girmelisiniz.

Sayfa açıldığında ÖĞRENCİNİZİN DURUMUNU GÖSTEREN KARNE sayfa sonunda KARNE YAZDIR butonuna tıkladığınızda açılacaktır.

May

1969 Yılı Mezunlarımızdan, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Arif AYTEKİN okulumuzu ziyaret etti.

May

Fatih Vedide Baha Pars İHO ve Kağıthane Şeyh Şamil İHO LGS hazırlık grubu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek tanıtım çalışmalarımıza katıldılar. Öğrenci ve öğretmenlerimiz eşliğinde eğitim, spor ve sosyal alanlarımız gezildi.

May

Başakşehir Gençlik Oyunları paten branşında okulumuz öğrencisi Mustafa Emre SONGUR İstanbu il 2.si oldu. Öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz konferans salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Muhammet Fatih ÇEPNİ ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yıldız ÇARDAK'ın katılımıyla okulumuz öğrencileri, Ahmet Rasim A.L., Gelenbevi A.L., Fethiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Amirliği ekiplerince "Siber Güvenlik" konulu seminer verildi.

May

Kayseri - Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu LGS hazırlık grubu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek tanıtım çalışmalarımıza katıldılar. Öğrenci ve öğretmenlerimiz eşliğinde eğitim, spor ve sosyal alanlarımız gezildi. Ayrıca İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanları ziyaret edildi.

May

Eğitimci yazar Ömer ŞAHAN öğrencilerimizle buluştu. Sınav kaygısı, sınava hazırlık, çalışma metodu ve teknoloji bağımlılığı gibi konulara değinen Ömer ŞAHAN'ın konuşması soru-cevap faslının ardından sona erdi.

May

Yavuz Selim İmam Hatip Ortaokulu LGS hazırlık grubu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek tanıtım çalışmalarımıza katıldılar. Öğrenci ve öğretmenlerimiz eşliğinde eğitim, spor ve sosyal alanlarımız gezildi.

May

İstanbul Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında "Cengiz AYTMATOV Okul Paneli"mizi düzenledik. İstanbul Anadolu Mektebi Yazar Okumaları projesinin ikinci ayağı Türk ve Dünya edebiyatının önemli yazarı Cengiz AYTMATOV idi. Aylara yayılan bir süreçte proje ekibimizle AYTMATOV'un tüm eserlerini okuyarak değerlendirdik. Süreç sonunda da okuma ve değerlendirmelerimizi "Cengiz AYTMATOV Okul Paneli" ile taçlandırarak yazarımızı andık. İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmamHatip Lisesi olarak adı geçen projenin üçüncü yazarı Tarık BUĞRA'yı okumak üzere yeni bir okuma yolculuğuna hazırız ve heyecanlıyız.

May

Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup SUCUOĞLU Okulumuzu Ziyaret Etti.

May

Motivasyon Seminerleri kapsamında; eğitimci-yazar ve kişisel gelişim uzmanı Sıtkı ASLANHAN, 'Başarıya Gülümse' başlıklı konuşmasıyla öğrencilerimize hitap etti. Başarıya giden yolda dikkat edilmesi gereken hususlar, başarının önündeki engeller, zamanı doğru ve etkili kullanma, hedef belirleme konularına değinen yazarın konuşması öğrencilerimiz tarafından ilgi ile takip edildi.

May

Okulumuz öğrencilerimizi İlim Yayma Cemiyeti Fetih Yurdumuz Edirne Gezisi düzenledi

May

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Salih OBAİDOĞLU'nu hafızlık hocası Yılmaz YEKELER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

May

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Fatih Safa YEŞİLYURT'u hafızlık hocası Yılmaz YEKELER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.