Tem

Bu büyük başarıda emeği olan başta idareci arkadaşlarımız olmak üzere, öğretmenlerimize, okul aile birliğimize, mezunlar derneğimize, vakıflarımıza, her daim duasını eksik etmeyen mezunlarımıza, mensuplarımıza ve büyüklerimize teşekkür ederiz.

Tem

İngilizce hazırlık sınıfı öğrencilerimizi, İngilizce yaz kampı için, İngiltere'nin başkenti Londra'ya gönderdik

Tem

Hayallerini gerçekleştirecek eğitim ortamı arayan gençler.... Sizi bekliyoruz...

Tem

Tarihi ilklerle dolu bir okulda, ilkler arasında yer almak ister misiniz

Tem

Gelecek hayalleri ve idealleri olan gençler, bu okulu ziyaret etmeden karar vermeyin... LGS sınavına giren tüm öğrenci ve velilerini okulumuza bekleriz.

Tem

Yıl sonu etkinliklerimiz kapsamında İngilizce Kulübümüz, ikincisi düzenlenen İslami Eğitim Yarışması ile bugün sahnede yer aldılar. Yarışma ile beraber öğrencilerimiz hem İngilizce'lerini geliştirdi hem de Allah’ın isimlerini daha yakından tanıdılar. Hazırlık ve 9. sınıflarımızın bulunduğu yarışmada, Hazırlık-A sınıfından Hamza KARAMUSTAFA ve Muhammet ÖLÇER 5 takım arasından sorulara en çok doğru cevabı verip en çok puanı toplayarak yarışmamızın birincisi oldular. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve etkinlikte emeği geçen sunucumuz Musab Umeyr BUDAK, bilişimcimiz Taha Selim KAR, jurimiz Hacı Ömer GÜNDOĞDU ve İngilizce koordinatörümüz Naşide BOZKAYA'ya teşekkür ederiz.

Tem

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrenci,öğretmen ve idarecilerimiz ile aileleri okul pikniğinde bir araya geldi. Okul - yurt idareci ve personelimizin de bulunduğu piknikte ayrıca çuval yarışı, yumurta yarışı, yoğurt yarışı ve halat çekme yarışı yapıldı. Dereceye girenler ödüllendirildi.

Tem

Okulumuz öğrencileri Fatih Sultan Mehmed Han'ın hayatını çocukluğundan vefatına kadar tiyatro sahnesinde İngilizce olarak canlandırdılar. Bu sahnede yer alan öğrencilerimiz Emirhan HASTÜRK, İsmet Enes ŞENEL, Emir TUTUŞ, Ahmet DEMİR, Enes HÜRHAYAT, Ensar ALAGÖZ, Eren Ovalı,Mehmet Kaya, Mehmet Duhan Duman, Salih Karakaş, Taha Yasin SEVGİN, Yusuf Sezai YILDIZ'a ve öğretmenleri Emine GÜNER'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tem

İstanbul'un Fethi'nin 571. yılı vesilesi ile okulumuzda öğrenciler arası şiir yarışması düzenlendi. İstanbul'un Fethi konulu şiir yarışmasına yoğun katılım oldu. Şiir yarışmasında birinci Yunus Emre ALAGÖZ, ikinci Berat GÜL, üçüncü ise Mehmet Emin KARA oldu. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda ödüller sahiplerine verildi. Yarışmanın birincisi Yunus Emre ALAGÖZ "Fetih: İslambol" adlı şiirini seslendirdi.

Tem

“Ödüllü Bilgi Yarışması” Yıl sonu etkinliklerimiz kapsamında ödüllü bilgi yarışması düzenlendi. Medya Kulübü öğrencilerimizin katkılarıyla düzenlenen yarışmada sahneye çıkan öğrencilerimize derecelerine göre hediyeler verildi. Genel kültür içerikli yarışmada başarı gösteren öğrenciler, ödüllerini okul müdür ve müdür yardımcımızın elinden aldılar.

Tem

Selatin Camii imamlarımızın eşsiz Kur'an ziyafet ve tilavetleri ile yıl sonu etkinlikleri programlar silsilesini başlattık.

Haz

68. Dönem Mezunlarımızı Uğurladık Bu yılki mezunlarımız olan 68. Dönem mezunlarımızı görkemli bir mezuniyet programıyla uğurladık. Programımız, Kur'ân-ı kerîm tilâvetiyle başladı. Okul müdürümüz ve STK yöneticilerinin kısa bir selâmlama konuşmaları oldu. Okul birincisi olan öğrencimiz Bayram Akif KURTEL, 68. dönem mezunları adına konuşmasını yaptı ve okul kütüğüne plaket çaktı. Ardından 68. dönem mezunlarımız adına öğrencimiz Erdem ARICI, bayrağı 11. sınıf öğrencilerimizdenBerat Ulvi CANDAN'a teslim etti. Mûsikî ve tiyatro gösterileri ardından öğrencilerimiz tek tek sahneye davet edilip plaketlerini alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne Bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Haitp Lisesi Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 6. sınıf öğrencimiz Muhammed Furkan AKYILDIRIM'ı hafızlık hocası Mehmet EKER'i , Ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

May

Öncü Spor İmam hatip Oyunları futsal branşı yıldızlar kategorisinde okulumuz İstanbul 2.'si oldu.