Okulumuz bünyesinde Fatih Müftülüğüne bağlı İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Kuran Kursunda hafızlığını yapan öğrencilerimiz hafızlıklaırnı tamamladılar. Öğrencilerimizi, hocalarını ve ailelerini tebrik ederiz.

12. Sınıf Öğrencilerimize üniversite hazırlık sürecimizle alakalı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Okul müdürümüz ve üniversite hazırlık grubu öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılında üniversite hazırlık çalışmaları kapsamında yapılacak faaliyetler ele alındı. Öğrencilerin bu süreç boyunca izlemesi gereken strateji, ders çalışma yöntemleri, okula devam etmenin önemi,istikrarlı çalışma gibi hususların önemi üzerinde duruldu. Program soru-cevap faslının ardından sona erdi.

LGS tercih sıralamasında okulumuz her geçen yıl başarılarına başarı ekliyor, bu büyük başarıda emeği olan başta idarecilerimiz olmak üzere destek veren tüm paydaşlara teşekkür ederiz

NNÂ LİLLAHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN İST İHL ESK.OKUL MÜDÜRLERİMİZDEN CAMİAMIZA HİZMET EDEN KIYMETLİ BÜYÜĞÜMÜZ MUSTAFA ASIM ZEHİR HOCAMIZ EMANETİNİ RABBİMİZETESLİM EYLEDİ. RABBİM RAHMET EYLESİN MEKANINI CENNET MAKAMINI ÂLİ EYLESİN. AZİZ RUHUNA HEDİYE NİYETİYLE ELFATİHA.

Okul müdürümüz Bayram Kefeli, Samsun Emine Ahmet Yeni İmam Hatip Lisesi müdürü Muhammed Aykan, Atakum Onur Ateş Anadolu Lisesi müdürü Mustafa Dilek ve Atakum İHO Müdürü Ömer Yasan'ı ziyaret ederek, okul müdürleri ile okulumuzda yapılan projeler, programlar ve eğitim öğretim konularında değerlendirmelerde bulundular.

Ağu

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE OKULUMUZ 1989 MEZUNLARINDAN PROF.DR.SÜLEYMAN KIZILTOPRAK ATANMIŞTIR. KENDİSİNİ TEBRİK EDER HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİZ

Ağu

Okul müdürümüz Bayram Kefeli, imam hatiplerimizin medar-ı iftiharlarından, değerli İhsan Şenocak hocamızı İFAM genel merkezinde ziyaret etti. Ziyarette, okulumuzda gerçekleştirilen proje ve programlar hakkında bilgi vererek, Türkiye'deki İmam hatiplerin durumu ve İslam alemindeki gelişmeler konusularında istişarelerde bulundu.

Ağu

Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Selamun Aleyküm Değerli Velilerimiz. Okulumuzu kazanan öğrencilerimizi ve siz değerli velilerimizi tebrik ederiz. 2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuzu kazanmış olan Hazırlık ve Hafızlık Sınıfı öğrencilerimiz için 09 Eylül 2023 Cumartesi saat 09.30 da okulumuzda kahvaltı,  11.00'da da Okulumuz Konferans Salonunda veli toplantısı yapılacaktır.

Veli Toplantısında

-Kayıt işlemleri ile ilgili bilgilendirme (Gerekli Evrakların Teslimi)

- Okulumuzun 4-5 yıllık programı

-2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacaklar projeler

-İngilizce-Arapça hazırlık sınıfı proje ve programları

-Yurtdışı eğitimleri ile ilgili bilgilendirme

-Hafızlık Pekiştirme Projesiyle ilgili süreç hakkında bilgilendirme

Okulumuzu kazanan öğrenci yada velilerimizin aşağıdaki formu doldurmalarını rica ederiz.

Forma ulaşmak için TIKLAYIN

PYBS Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nı daha önce kazanmış ve bursluluk hakkı olan öğrencilerimiz okuldan veya internet üzerinden temin edecekleri Bursluluktan yatılılığa geçiş dilekçesi Ek-3 ve Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösterir Beyanname Ek-1 belgesini 25 Ağustos 2023 tarihine kadar doldurmaları ve ıslak imzalı bir şekilde okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçeler komisyon tarafından incelenecek boş kontenjan durumuna göre öğrenciler  yerleştirilecektir.

İlim Yayma Cemiyeti tarafından işletilen okul pansiyonundan ücretli yararlanacak öğrencilerimiz 0505 573 6474 numaralı telefonlardan pansiyondan yararlanma şartları ve boş kontenjan durumu hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

2023 LGS Sonuçlarına göre okulumuz yüzdelik dilimlerinde İngilizce ve Arapça Hazırlık Sınıflarında yaklaşık %2 Hafızlık Pekiştirme Projesinde %5 yükseldi.

Bu Yıl %0 ile 4 lük dilim arasından öğrenci aldık

Bu olağanüstü başarıda emeği olan başta idareci arkadaşlarım olmak üzere, öğretmenlerimize, mezunlar derneğimize,  vakıflarımıza, herdaim duasını eksik etmeyen mezunlarımıza, mensuplarımıza ve büyüklerimize teşekkür ederim

Bayram KEFELİ

İstanbul RTE AİHL Müdürü

Konya'da Arapça Kampında olan öğrencilerimiz Arapçalarını geliştirirken aynı zamanda sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunuyorlar.

Öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

Bu büyük başarıda emeği olan, YKS hazırlık koordinatörümüz Nilüfer Yıldırım'a, tüm idareci ve öğretmenlerimize,

Bu büyük başarının elde edilmesi için desteklerini her daim gördüğümüz Vakıf mütevelli heyeti Başkanımız Mesut Toprak beyin şahsında Vakfımıza, mezunlar derneği Başkanımız Av.Habip Bozkurt beyin şahsında Mezunlar derneğimize, akademik danışma kurulumuza, Okul aile birliğimize  ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okul müdürümüz Bayram Kefeli, Arapça koordinatörümüz Muhammed Kul, Timav Arapça kamp koordinatörü Doç.Dr. Ahmet Yıldız, Konya'da Arapça kampında bulunan öğrencilerimizi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat YİĞİT'i ziyaret ettiler

Okul müdürümüz Bayram Kefeli ve Arapça koordinatörümüz Muhammed Kul, Konya Necmettin Erbakan üniversitesi Arapça bölüm Başkanı Doç.Dr. Ahmet Yıldız'ı, Timav Vakıf Müdürü Orhan İLHAN'ı, Mahmut Sami Ramazanoğlu Aihl Müdürü Ahmet EROL'u, Mustafa Büyükkaplan Hafız AİHL Müdür Başyardımcısı Murat MUTLUER Pansiyondan Sorumlu Md. Yardımcısı Adem AKKAYA'yı ziyaret ettiler