Haz

Okulumuz öğrencileri Teknofesti gezdi.

Gezi Kulübümüzün faaliyetleri kapsamında Yedikule Hisarına gezi düzenledik

Haz

Eyüp İlçesinin güzide okullarından Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu okulumuzu ziyaret etti.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlediği Genç Sada Güzel Kuran Okuma Bölge Yarışması okulumuzda yapıldı.

Yarışmada Bayrampaşa Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan AİHL öğrencisi Yusuf Esad Sağlam Birinci, Fatih Atatürk İHO öğrencisi Abdulavali Ziyavuddinov İkinci, Gaziosmanpaşa Evliya Çelebi İHO öğrencisi Ahmet Can Karanfil Üçüncü oldu.

Nis

İlim irfan seminerlerinde, operatör doktor Hafız Salih selman'ı misafir ettik.

Nis

*16 Ayda Hafızlığını bitiren* 6. sınıf Öğrencimiz Muhammed Bilal Köse'yi, ailesini, Hafızlık hocası Abdullah Yıldızı, Hafızlık Yöneticisi Mustafa Akgül'ü, Hafızlık Projesi sorumlu müdür yardımcımız Enes Düdükçü'yü ve tüm emeği geçenleri tebrik ederim.

Mrt

Endonezya Cakarta'dan Smp Cordova okulu 10 öğrenci, yönetici ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimize geleneksel halk ezgileri de sergilediler

RAMAZAN-I ŞERİF'İ KARŞILAMA PROGRAMI YAPTIK

Mrt

Fatih belediyesi, İlçe Gençlik Spor ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu, Suriçi Kupası Futsal Müsabakalarında okulumuz Futsal Takımı üçüncü oldu.

Fatih belediyesi, İlçe Gençlik Spor ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu, Suriçi Kupası Dart Müsabakalarında okulumuz 5.sınıf öğrencisi Muhammed Yusuf Sancakdar İlçe üçüncüsü oldu.

Mrt

11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle İbn Haldun Üniversitesine ziyaret düzenledik. Rehber öğretmenimiz Tarık SEKMENLİ'nin koordinesinde gerçekleşen ziyarette üniversitenin fakülteleri, puanı, başarı sırası ve burs imkanları hakkında bilgi alan öğrencilerimiz daha sonra üniversitenin çeşitli birimlerini ve okul kütüphanesini gezdi. Misafirperverliklerinden dolayı İbn Haldun Üniversitesi'ne teşekkür ederiz.

Mrt

Diyanet İşleri Başkanlığının hafızlık tespit sınavında başarılı olan öğrencilerimiz Hafızlık Belgelerini almıştır. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.

Mrt

Yazar Fehmi DEMİRBAĞ, öğrencilerimizle Çizgi Roman temalı Workshop çalışması yaptı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İlçe Programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Programa Kaymakamımız Sayın Cafer Sarılı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mucip KINA, ilçemiz daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kuran-ı Kerim Tilaveti, günün anlam ve önemini belirten konuşma, video sunumu, şiirlerin okunması, drama, oratoryo ve öğrenciler tarafından hazırlanmış konserle devam etti. Program, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen yarışmanın ödül töreniyle son buldu.

Programı hazırlayan tarihi öğretmenimiz Umut Diröz, edebiyat öğretmenimiz Gülsüm Eralp ve görev alan tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Öğrencilerimizle birlikte Çanakkale Zaferinin 108.yıl dönümü münasebetiyle Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen il programına katıldık. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın da iştirak ettiği programda şehitlerimizin kabri başında dualar edildi. Bu büyük zaferin sene-i devriyesinde şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Okulumuz mezunu

Sanayi Teknoloji Bakanı sayın Mustafa Varank'ın babası

ALİ HAYDAR VARANK vefat etmiştir.

Cenaze namazı 13 Mart Pazartesi öğlen namazında Fatih camiinde kılınacak olup Edirnekapı mezarlığına defnedilecektir.

Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

Mekanı cennet olsun.